Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Tri boda su tu"

Pogledajte kako se brazilski nogometaš izruguje s prekidom utakmice: Argentinci neće biti sretni

Brazilski nogometaš objavio je na svom Instagram profilu zanimljivu fotografiju.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kvalifikacijska utakmica Brazila i Argentine za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Katar prekinuta je već u devetoj minuti susreta na intervenciju AVISA-e, brazilske zdravstvene agencije.

Prekinuli su utakmicu jer su četvorica argentinskih nogometaša prekršila COVID protokol.

Prilikom ulaska u zemlju, Emiliano Martinez, Emiliano Buendia, Giovani Lo Celso i Cristian Romero su lagali da nisu boravili na prostoru Engleske u posljednja dva tjedna, kako bi izbjegli obaveznu karantenu.

Nakon utakmice, predstavnici brazilske vlasti oglasili su se službenim piopćenjem u kojem su naveli da su Argentinci znali već dan ranije da krše propise. Predložili su im da četvorica nogometaša odrade dvotjednu karantenu, ali oni nisu na to pristali.

gol expired Utakmica Brazila i Argentine otkazana: Evo što je razočarani Messi poručio brazilskim vlastima divider

Zbog toga je policija trebala odvojiti i deportirati četvoricu nogometaša iz države, ali nisu stigli na vrijeme do hotela u kojem je boravila argentinska delegacija. Osim toga, brazilske vlasti tvrde da nisu imali nadležnost za prekid utakmice, ali da su to morali napraviti zbog kršenja propisa.

S druge strane, sve je šokirao nestvarni prizor u kojem predstavnici vlasti ulijeću na teren i prekidaju utakmicu, pa i brazilskog nogometaša Richarlisona koji trenutno nastupa u engleskoj Premierligi, za Everton.

On je na svom Instagram profilu objavio story u kojem se izruguje s prekidom utakmice.

"Kraj utakmice. AVISA - Argentina 1:0", sugerirajući kako je brazilska zdravstvena agencija uzela Argentini tri važna boda u borbi za odlazak u Katar.

 

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider