Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
u čast legendi

Dinamo predstavio novi retro dres: U prodaji za 449 kuna, takav je nosio i Cico Kranjčar

Kolekcija u čast Zlatka Kranjčara.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dinamo je nakon poraza u Osijeku objavio novitet u klupskom fan shopu. Modri su danas objavili novi retro dres koji je jedan od pet koje će Dinamo izbaciti u budućnosti.

Novi dres je retro dizajna iz 1982. godine, a Dinamo je objavio priopćenje oko dresa kojeg prenosimo.

''GNK Dinamo nastavlja kampanju u kojoj kreira i predstavlja replike retro dresova koji imaju značajno mjesto u klupskoj povijesti.

Kako je najavljeno, klub će u narednom periodu predstaviti pet retro kolekcija koje su izabrane kombinirajući nekoliko kriterija poput povijesnog značenja, sportskih rezultata, bitnih događaja i atraktivnosti dizajna. Klub je već izdao dva retro dresa, jedan iz 1911. i jedan iz 1990. godine.

gol expired Šok za Rusiju: FIFA priprema njihovo izbacivanje iz kvalifikacija za Svjetsko nogometno prvenstvo divider

Kampanju naziva ''DINAMO CLASSICS'' nastavljamo tijekom ove zanimljive sezone uz popularni retro dres iz 1982. godine. Dres izlazi prilikom obilježavanja 40 godina od slavne generacije 1982. i osvojenog naslova prvaka nakon 24 godine.

S ponosom predstavljamo dio kampanje posvećen legendi kluba Zlatku Cici Kranjčaru koji nas je napustio 1. ožujka prošle godine.

Navijači Dinama od utorka 1. ožujka u ponudi mogu pronaći novi dio naše retro kolekcije dresova - prekrasan dres iz 1982. godine s brojem 9 na leđima.

gol expired Formula 1 će izbaciti jednog vozača zbog ruskih napada na Ukrajinu? divider

RETRO DRES 1982.

Bio je to poseban začin Dinamovu bajkovitom proljeću: efektni, jednostavni i dojmljivi dresovi prepoznatljive nijanse plave boje. Majice bez ikakvih šara, vizualnih dodataka, čista plava samo s klupskim grbom i brojem na leđima...

Tako je Dinamo izgledao “nekako s proljeća” 1982. godine kad je nadahnutom igrom u furioznom preletu dojurio do naslova prvaka. Ovaj je dizajn zaživio na proljeće 1981. i s neznatnim promjenama, uz dodatak poneke reklame na prsima, egzistirao sve do ljeta 1987.

Devetka je hommage jednom od glavnih junaka: nosio ju je naš dragi i nikad zaboravljeni Zlatko Cico Kranjčar, kojeg ćemo uvijek pamtiti kako baš u ovom ruhu u svojem karakterističnom skoku, popularnoj „lastavici“, u brišućem letu para suparničke mreže.

gol expired Snimka koja je postala hit: Ruski sportaši stidljivo zapljeskali Ukrajincima kad su ovi odbili nastupiti protiv njih divider

Cijena dresa iznosi 449 kuna.

Dres će od 1.3. biti u ponudi u oba Dinamo fan shopa te u web shopu, u limitiranoj količini'', obavijestio je Dinamo na službenoj stranici.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider