Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
igrao sučić

Salzburg bio nadomak senzacije, ali Bayern se spasio u sudačkoj nadoknadi

Bayern nije uspio pobijediti Salzburg u Ligi prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U drugom susretu večeri Lige prvaka RB Salzburg i Bayern Munchen su odigrali 1:1.

Domaćin je poveo u 21. minuti golom Chikwubuikea Adamua, a u 90. minuti je izjednačio Kingsley Coman. Uzvratni susret je 8. ožujka u Munchenu.

Bavarci su prvi zaprijetili u 10. minuti. Gnabry je pucao sa desetak metara, no Phillip Kohn je bio spreman.

gol expired Inter dominirao uz sjajnog Perišića, a na kraju Liverpool stigao do velike pobjede divider

Domaćin je uzvratio u 21. minuti golom Chikwubuikea Adama. Mladi nigerijski napadač s austrijskom putovnicom lijepo je pogodio sa 15 metara pogodivši kut Bayernovog gola. Zanimljivo, Adama je ušao u igru u 12. minuti nakon što se ozlijedio prvi napadač Salzburga Noah Okafor.

Bayern je mogao do izjednačenja u 30. minuti, no Sane je loše pucao. U završnici poluvremena Bayern je imao dva pokušaja, ali bez uspjeha. Gnabryjev udarac je završio u bloku, dok je Comanov udarac zaustavio vratar domaćeg sastava.

gol expired VIDEO Lopetegui nabrojao koga se boji u Dinamu, a Kopić kaže da i Sevilla ima nedostatke divider

Prvu priliku u nastavku imao je domaćin, u 49. minuti je pucao Nicolas Seiwald, ali je Sven Ulreich obranio. U 60. minuti Leroy Sane je upropastio obećavajuću priliku za goste, a u 73. minuti Coman je odlično pucao, no Philipp Kohn je sjajno reagirao.

gol expired Ovaj čovjek bio je traženiji od većine nogometaša: "Dinamo je opasan, imaju dva jako dobra igrača" divider

U 81. minuti je vrlo lako moglo biti 2:0. Adeyemi je pucao, Ulreich obranio, a potom je onda Pavard sjajno blokirao udarac Adamua koji je bio u odličnoj poziciji. Kazna za promašaj stigla je u 90. minuti, Bayern je uspio izjednačiti, a pogodak je postigao Coman. Thomas Muller je dugačku loptu upućenu u kazneni prostor spustio glavom, a na nju je natrčao Coman pogodivši za 1:1.

Luka Sučić je za Salzburg igrao od 80. minute, dok Roko Šimić nije ulazio u igru. Kod Bayerna Josip Stanišić i Gabriel Vidović nisu nastupili.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider