Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Hrvatski derbi" Bundeslige

Kovač i Kramarić podijelili bodove: Nastavlja se napeta utrka za Ligu prvaka

U vrlo važnoj utakmici u borbi za Ligu prvaka Kovačev Eintracht i Kramarićev Hoffenheim odigrali su neriješeno.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U posljednjoj utakmici nedjeljnog programa 29. kola Bundeslige Kovačev Eintracht iz Frankfurta je protiv Hoffenheima odigrao 1:1.

Domaći Eintracht poveo je preko Luke Jovića u 49. minuti, a Hoffenheima je poravnao u 56. golom Sergea Gnabryja. Hrvatski napadač Andrej Kramarić, koji je igrao za Hoffenheim do 57. minute, pogodio je stativu u 37. minuti, dok ozlijeđeni Ante Rebić nije bio u sastavu Eintrachta.

Eintracht je na četvrtom mjestu, posljednjem kojem vodi u Ligu prvaka, a ima 46 bodova. Slijedi ga Leipzig, koji ima također 46, te Bayer Leverkusen sa 45 bodova, a u posljednjem susretu 29. kola u ponedjeljak Leipzig dočekuje Bayer Leverkusen.

Nakon što su u prošlom kolu katastrofalno poraženi od Bayerna (0:6), nogometaši Borussije Dortmund iskupili su se pred svojim navijačima svladavši u nedjelju Stuttgart sa 3.0. Borussia je povela u 38. minuti, a strijelac je bio američki Hrvat Christian Pulišić. Na 2:0 povisio je Michy Batshuayi (48), a konačni rezultat postavio je Maximilian Philipp (59).

Dan ranije Bayern je pobjedom protiv Augsburga sa 4:1 osigurao šestu uzastopnu titulu njemačkog prvaka, a 28. ukupno.

Rezultati by SofaScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider