Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
5 komada u 45 minuta

Ovaj Bayern misli ozbiljno: Borussia doživjela sramotnu katastrofu u Münchenu!

Bayern je Borussiji već u prvih 45 minuta uvalio čak pet komada!

James Rodriguez i Robert Lewandowski (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Bayern juri prema novom naslovu prvaka, a novu bi titulu mogli osigurati u prvoj polovici travnja. Jupp Heynckes opet je dobro uštimao minhensku filharmoniju i navijači već gledaju prema završnici Lige prvaka.

U međuvremenu, u Bundesligi za Bavarce sve izgleda kao igra. U 28. kolu Borussia Dortmund je primila čak pet komada na Allianz Areni samo u prvih 45 minuta (to joj se nije dogodilo od 1978. godine), a završilo je 6:0! Strijelci u prvih 45 minuta bili su Robert Lewandowski u 5. i 44. minuti, James Rodriguez u 14., Thomas Muller u 23. te Franck Ribery u 45 minuti. U drugom dijelu je Poljak upotpunio hat-trick golom u 87. minuti.

U ranijim utakmicama teško je stradao i Köln kojeg je Kramarićev Hoffenheim kod kuće razbio sa 6-0. Po dva pogotka za Hoffenheim zabili su Serge Gnabry (22, 47) i Mark Uth (56, 65), a po jednog su dodali Lukas Rupp (61) i Steven Zuber (73). Hrvatski napadač Andrej Kramarić, koji je igrao do 65. minute, u 49. se mogao upisati u strijelce, ali je njegov pokušaj glavom završio pored gola.

Drugoplasirani Schalke je dobio Freiburg sa 2-0, a Marko Pjaca zbog ozljede nije bio u sastavu Schalkea. Za domaćine strijelci su bili Daniel Caligiuri (63-pen) i Guido Burgstaller (73).

Tin Jedvaj ostao je na klupi za pričuve Bayer Leverkusena, koji je protiv Augsburga odigrao 0-0, dok je Leipzig u gostima kod Hannovera slavio sa 3-2.

Hamburger, koji se bori za opstanak, je u gostima kod Stuttgarta odigrao 1-1, te je ostao na zadnjem mjestu. HSV nije upisao pobjedu u posljednjih 15 utakmica.

Standings provided by Sofascore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider