Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Propušta ključne utakmice

Problemi za Niku Kovača: Rebić mjesec dana van terena, Eintracht čeka "pakao"

Niko Kovač je ostao bez jednog od najvažnijih igrača u ključnom periodu sezone.

Ante Rebić (Foto © nordphoto / Bratic /PIXSELL)

Hrvatski reprezentativac i napadač Eintrachta Ante Rebić provest će izvan terena mjesec dana zbog ozljede zadobivene na nedjeljnoj utakmici kod Werdera, stoji na web-stranici kluba iz Frankfurta.

Rebić se ozlijedio u 38. minuti susreta u Bremenu, a naknadnim pregledom ustanovljena je ruptura mišića lista potkoljenice zbog koje će morati pauzirati četiri tjedna.

Dvadesetčetverogodišnji Splićanin ove je sezone u odličnoj formi, a bio je ponajbolji igrač hrvatske reprezentacije u pobjedi protiv Meksika (1:0) prošli tjedan u Dallasu. Za reprezentaciju je dosad odigrao 14 utakmica i zabio jedan gol. Ostvare li se prognoze, ova ozljeda ne bi trebala dovesti u pitanje njegov nastup na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Eintracht Nike Kovača je izgubio u Bremenu (1:2), a osim Rebića bivšem hrvatskom izborniku se na toj utakmici ozlijedio i Marco Russ. Eintracht je sve dalje od mjesta koje vode u Ligu prvaka i nakon 28 kola je šesti na ljestvici.

Do kraja je preostalo šest utakmica, a Eintracht ima vrlo težak raspored: čekaju ih susreti s Bayernom, Bayerom, Hoffenheimom i Schalkeom, s kojim igraju i polufinale Kupa 18. travnja. Rebić bi Kovaču trebao biti na raspolaganju samo za zadnje dvije utakmice sezone protiv HSV-a i Schalkea. 

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider