Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
pogledajte okršaj

Rebić odigrao sjajno, asistirao Ibri, ali je zbog ovog okršaja brzo zamijenjen: Pao kao pokošen

Ante Rebić opet je imao manji okršaj s protivničkim igračem.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Milana slavili s 4:1 (1:0) na gostovanju kod Sampdorije, čime je milanska momčad osigurala nedostižna četiri boda prednosti pred Napolijem u borbi za plasman u kvalifikacije Europske lige.

Milan je poveo već u 4. minuti kad je hrvatski reprezentativac Ante Rebić prošao po lijevoj strani, sjajno ubacio na vrh peterca, gdje je bio Zlatan Ibrahimović i glavom poslao loptu u mrežu. Milanezi su pobjedu potvrdili s dva gola u razmaku od četiri minute. U 54. minuti Ibrahimović je asistirao za Calhanoglua, a četiri minute kasnije zamijenili su uloge kod trećeg pogotka.

gol expired Veliko Ibrahimovićevo ostvarenje, prvi je u povijesti ovo uspio: Oduševio izjavom nakon rekorda divider

Sampdoria je u 78. minuti propustila kazneni udarac, ali u 87. minuti Askildsen je pogodio dalekometnim projektilom za 1:3. Konačnih 1:4 u drugoj minuti sučeva dodatka postavio je Leao, koji je na poluvremenu zamijenio Antu Rebića.

A zašto je Rebić izašao već na poluvremenu, vidimo na snimci iz prvog dijela utakmice. Temperamentni Rebić imao je jedan sukob s Gastonom Ramirezom kada su se prvo ''odmjeravali'' glavama i unosili jedan drugom u lice, a onda je u jednom trenutku Urugvajac pao na pod.

Sudac se nije oglasio, a u tunelu je Ramirez navodno zaprijetio Rebiću da će se vidjeti u nastavku utakmice. No oba trenera postupila su mudro te obojicu ostavila u svlačionici.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider