Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
MILAN JE PRVI

Rebić i Ibrahimović rasturili u pobjedi protiv Napolija: Zlatan se ozlijedio

Velika pobjeda Milana.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U derbiju osmog kola talijanskog nogometnog prvenstva Milan je na gostovanju pobijedio Napoli sa 3:1 vrativši se na vrh ljestvice Serie A.

Rossoneri su poveli u 20. minuti golom Zlatana Ibrahimovića. Theo Hernandez je ubacio, a švedski napadač s gotovo 11 metara glavom zabio za 1:0. Isti je igrač u 54. minuti povećao prednost gostiju, ovoga puta asistent je bio Ante Rebić.

Gosti su povukli kontru, Calhanoglu je odlično uposlio Rebića na krilu, a hrvatski reprezentativac je sjajnom loptom asistirao Ibrahimoviću koji je na drugoj stativi zabio svoj deseti gol ove sezone.

gol expired Liverpool oduševio protiv Leicestera i ponovno je na vrhu Premierlige divider

Dries Mertens je vratio Napoli u život u 63. minuti, no samo tri minute kasnije sve je uprskao Tiemoue Bakayoko zaradivši crveni karton. U posljednjim trenucima susreta Jens Hauge je potvrdio pobjedu Milana.

Rebić je na terenu proveo 73 minute, a osim asistencije zaradio je i žuti karton u 59. minuti.

Ibrahimović je zbog ozljede igru napustio u 79. minuti.

Milan se ovom pobjedom vratio na vrh ljestvice koji je kratko držao Sassuolo nakon što je na gostovanju kod Verone ostvario pobjedu 2:0.

Golove za četvrtu gostujuću pobjedu Sassuola zabili su Jeremie Boga (42) i Domenico Berardi (75). Za Veronu, koju vodi Ivan Jurić, je do 38. minute igrao Nikola Kalinić, dok Ivor Pandur nije ulazio u igru.

gol expired Iskusni HNL brk: "Osijek s Bjelicom ide po naslov prvaka" divider

U jednom od najzanimljivijih susreta ovoga kola Inter je pobijedio Torino sa 4-2, premda je do 62. minute gubio sa 0:2.

Torino je poveo u posljednjim trenucima prvog dijela golom Simonea Zaze, a u 62. minuti Cristian Ansaldi je iz kaznenog udarca doveo goste do povećanja prednosti.

Međutim, Inter je u svega pet minuta izjednačio. Prvo je Alexis Sanchez na asistenciju Romela Lukakua smanjio u 64. minuti, a tri minute kasnije su okrenuli uloge. Sanchez je asistirao, a Lukaku zabio za 2-2.

Inter je u potpunosti okrenuo rezultat u 84. minuti golom belgijskog napadača iz kaznenog udarca. Pobjedu milanskog kluba potvrdio je Lautaro Martinez u 90. minuti u akciji u kojoj je sudjelovao i Ivan Perišić.

Hrvatski reprezentativac ušao je u igru u 74. minute, dok je Marcelo Brozović izvan stroja.

gol expired Brazilski Ronaldo divi se uspjehu sjajnog Hrvata: Objavu je podijelio s 18 milijuna fanova divider

Roma je pobijedila Parmu sa 3:0, a domaćin je sav posao obavio u prvom dijelu postigavši sva tri gola. Strijelci su bili Mayoral (28) i Mhitarjana (32, 40).

U prvoj utakmici nedjeljnog programa nogometaši Beneventa slavili su sa 1:0 na gostovanju kod Fiorentine.

Pobjednički pogodak za goste postigao je Riccardo Improta u 52. minuti preciznim udarcem s ruba kaznenog prostora.

Na ljestvici vodi Milan sa 20 bodova, Sassuolo je drugi sa 18 bodova, Roma ima 17, Juventus je četvrti sa 16 bodova, a zatim slijede Inter (15), Napoli (14), Atalanta (14)...

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider