Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
no, postoji objašnjenje

Realovci se pohvalili trofejima, fanovi uočili skrivenu poruku Cristianu Ronaldu?

Nogometaši Real Madrida vratili su se treninzima nakon što su poharali konkurenciju na FIFA-inoj dodjeli nagrada The Best.

Momčad Reala s trofejima (Screenshot)

Nakon berbe trofeja na FIFA-inoj dodjeli nagrada The Best, nogometaši Real Madrida vratili su se u svoj kamp i nastavili s treninzima uoči gostovanja kod Seville u srijedu. Nova zvijezda Reala nakon odlaska Cristiana Ronalda definitivno je naš Luka Modrić, koji je nakon UEFA-ine nagrade za najboljeg igrača godine dobio i prestižnu nagradu FIFA-e.

Osim njega, trofejima su se "okitili" još četvorica Realovaca, koji su uvršteni u najbolju momčad godine. To su Sergio Ramos, Raphael Varane, Marcelo i Thibaut Courtois. Svi oni donijeli su svoje trofeje na trening gdje su ponosno pozirali s njima i fotografirali se.

Tijekom grupne fotografije na kojoj su se okupili svi igrači Reala u oko fanovima posebno su upali Luka Modrić i Sergio Ramos. Razlog su "potfrknute" kratke hlačice, kao što je donedavno na treninzima pa čak i utakmicama nosio Cristiano Ronaldo.

Neki su po društvenim mrežama odmah komentirali taj potez dvojice najvažnijih igrača madridskog sastava, te ga čak protumačili kao svojevrsnu poruku Cristianu Ronaldu.

Međutim, to nije tako. Naime, Modrić, Ramos i Gareth Bale redovito tako treniraju kada je sunčano i toplo. Vjerojatno hvataju boju ili im je jednostavno tako ugodnije trenirati. 

Inače treba reći da je Luka otkrio kako mu je Ronaldo čestitao na osvojenom trofeju, te da između njih dvojice nema ništa negativno nakon njegovog odlaska iz kluba i nedolaska na dodjelu nagrada, što su mnogi vidjeli kao manjak poštovanja prema svojim kolegama.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider