Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Perez radi punom parom

Real priprema veliko iznenađenje: Hrvatski heroj iz Rusije na meti Kraljevskog kluba

Real Madrid u završnici prijelaznog roka priprema veliko iznenađenje…

Galerija Ante Rebić, Šime Vrsaljko, Danijel Subašić, Mario Mandžukić i Duje Ćaleta-Car (Photo: Petar Glebov/PIXSELL)

Predsjednik Real Madrida Florentino Perez priprema poprilično iznenađenje. Perez ne odustaje od Neymara i sve će napraviti da u završnici prijelaznog roka dovede Brazilca na Santiago Bernabeu.

Dybala i Neymar u duelu za loptu (Foto: AFP) Rješenje za transfer Neymara: Velika razmjena velikana, Dybala, Suarez i Rakitić u kombinaciji divider

Ako mu pođe za rukom privesti Neymara, u Real bi mogao doći iskusni španjolski vratar Pepe Reina. Tako barem piše madridski As.

Reina umjesto Navasa

Reina bi na mjestu pričuvnog vratara Reala zamijenio Keylora Navasa, koji bi bio uključen u operaciju dovođenja brazilskog superstara i prešao bi u PSG.

Nisu u Bernu divljale samo Delije, Švicarci bocom pogodili atraktivnu PR-icu Zvezde Tatjana Šajković (Youtube Crvena zvezda) Tatjana Šajković (Youtube Crvena zvezda) Tatjana Šajković (Youtube Crvena zvezda) +5 Tatjana Šajković (Youtube Crvena zvezda)

36-godišnji Reina trenutačno je zamjena Gianluigiju Donnarummi u Milanu. U Madridu vjeruju da neće imati poteškoća dovesti španjolskog vratara kojem ugovor s Rossonerima istječe 30. lipnja sljedeće godine. Reina je profesionalnu karijeru započeo u Barceloni.

Potom je branio u Villarrealu, Liverpoolu, Napoliju, Bayernu i naposljetku u Milanu. Bio je dugogodišnji španjolski reprezentativac. S La Rojom je osvojio dva europska i jedno svjetsko prvenstvo.

Subašić na meti Reala

Godinama je u reprezentaciji živio u sjeni Ikera Casillasa, no stekao je veliki ugled i respekt u Španjolskoj, a očito je i da ga jako cijeni predsjednik Reala.

Olmo na naslovnici AS-a: "Dani je šlag na torti Atleticovog projekta" Dani Olmo s trofejem (Foto: AFP) Dani Olmo s navijačima

As piše da Reina nije jedini iskusni vratar koji je na radaru Reala. Kraljevski klub debelim je flomasterom podcrtao ime bivšeg vratara hrvatske reprezentacije Danijela Subašića. U ozbiljnim je kombinacijama, prvi na listi iza Reine. Tako je barem naveo As.

Subašić je trenutačno u Monacu, no zovu Reala, ako je informacija točna, vjerojatno ne bi odolio. Istina, bio bi rezerva Thibautu Courtoisu, ali Real je ipak Real. Osim toga, tijekom sezone ima puno utakmica, vjerojatno bi imao solidnu minutažu. Prema informacijama Asa, na popisu Reala su još Mirante iz Rome i Stekelenburg iz Evertona.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider