Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Real nudi manje, ali...

PSG u osvetničkoj misiji: Tjeraju Neymara, a žele hrpu novca i - Modrića!

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije sve se više spominje u kontekstu bombastičnog posla između Reala i PSG-a.

Galerija Neymar i Modrić (Foto: AFP) Luka Modrić i Florentino Perez (Foto: AFP) Predsjednik PSG-a i Neymar (Foto: AFP) Luka Modrić i Neymar (Foto: AFP)

Kada su prije nekoliko dana španjolski mediji, mahom oni iz Katalonije, servirali priču kako se Real Madrid uključio u utrku s Barcelonom za Neymara, ponudivši 120 milijuna eura i Luku Modrića, sa Santiago Bernabeua stigao je promptni odgovor:

"Modrić je dio svih naših planova i on ostaje s nama", poručili su iz Reala.

Tim riječima Kraljevski klub pokušao je smiriti strasti, makar je glasine dodatno potpirio i sam Zinedine Zidane neuvrštavanjem Modrića u kadar za prijateljsku utakmicu s Red Bull Salzburgom. Među 20 igrača koje je trener Reala odabrao bila su samo četiri veznjaka, ali ne i Luka.

I dok je Modrić ušao u zadnju godinu ugovora s Realom koji nikako da mu ponudi novi i na taj način zatvori bilo kakva nagađanja glede budućnosti kapetana hrvatske reprezentacije, u Parizu je sve jasno.

Neymar je već 'otišao' iz PSG-a

Neymar je glavom već otišao iz PSG-a, PSG ga se želi riješiti, ali budući da Brazilac ima važeći ugovor, klub je taj koji diktira uvjete.

Posljednjih nekoliko mjeseci francuski mediji izvještavali su kako se Neymar izuzetno bahato i neprofesionalno ponaša, sve s ciljem da isprovocira svoj odlazak i prodaju.

Šesti Hrvat u povijesti Barcelone: "On ima taj hrvatski karakter i liderstvo" Luka Cindrić (Foto: Facebook) Luka Cindrić (Foto: AFP) Luka Cindrić (Foto: AFP) Luka Cindrić potpisao za Barcelonu (Foto: Instagram)

Njegova preferirana destinacija je Barcelona u koju se očajnički želi vratiti. Sve je već dogovorio glede godišnje plaće koju bi trebao zarađivati u svom drugom mandatu na Camp Nouu, ali zapelo je na odšteti.

Čelnici Barcelone donijeli su odluku kako ne misle davati novac za Neymara već su krenuli u smjeru zamjene igrača. Bili su spremni ponuditi i Coutinha i Rakitića i Umtitija, spominjali su se i neki drugi igrači koje bi Katalonci rado uključili u taj transfer-paket, ali Parižani ne žele ni čuti za to i traže što više novca, kako bi koliko-toliko isplatili onih 222 milijuna eura što su platili Barci prije dvije godine.

Khelaifijeva osveta: Guraju ga u Real

Štoviše, PSG je u svojoj ustrajnosti otišao i korak dalje. Svjesni da Neymar silno želi natrag u Barcelonu, oni će ga pokušati prodati u - Real Madrid.

Na taj način mu se žele osvetiti za njegovo ponašanje i odnos prema klubu, a usput bi i zadovoljili svoje apetite jer je Real spreman dati i novac i Modrića. Posljednja ponuda koja se spominjala bila je 120 milijuna eura + Modrić, a novije informacije kažu da PSG traži 160 milijuna i Modrića.

Taj nesrazmjer na prvu izgleda kao prevelik, ali ako i Neymar i Modrić kažu 'DA' onda ne treba sumnjati da će se Florentino Perez i Nasser Al-Khelaifi dogovoriti.

Jeziva scena: Vjetar srušio krov stadiona poznatog nizozemskog kluba Vjetar srušio krov stadiona AZ Alkmaara (Foto: AFP) Vjetar srušio krov stadiona AZ Alkmaara (Foto: AFP) Igrači AZ Alkmaara (Foto: AFP)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider