Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Tanki u veznom redu, ali...

Je li ovo znak da se ''kuha'' Modrićev transfer? Zidane ga nije uvrstio među 20 igrača

Samo su četvorica veznjaka u kadru, a među njima nema kapetana hrvatske reprezentacije.

Modrić nije u kadru za utakmicu s Red Bull Salzburgom (Foto: Twitter) (Foto: Platforma X)

Poslije dviju obveza na Audi Cupu, gdje su pobjedom protiv Fenerbahčea osvojili treće mjesto, nogometaše Real Madrida ove srijede očekuje nova pripremna utakmica.

Red Bull Salzburg čeka ih na svojoj Red Bull Areni, na kojoj će Kraljevski klub prvi put nastupiti.

Trener Zinedine Zidane za ovaj je dvoboj odabrao 20 igrača, a među njima nema – Luke Modrića.

Od veznjaka u kadru su samo četvorica (Kroos, Casemiro, Valverde, Isco), dok su tu tri vratara, čak osam obrambenih igrača i pet napadača.

Nedostaju samo Bale i Modrić

Na popisu onih koji konkuriraju za nastup u Mozartovu gradu sve su glavne zvijezde Reala, izuzev buntovnog Garetha Balea (koji traži način kako da ode iz kluba) i Modrića, kojeg u posljednje vrijeme dio španjolskih i talijanskih medija povezuje s transferom u Milan.

Je li Modrićevo izostavljanje zapravo nagovještaj transfera u Italiju, bit će poznato uskoro, možda već večeras ako Zidane nakon utakmice odluči dati svoj komentar.

U svakom slučaju, u cijeloj toj priči o možebitnom odlasku ključnu ulogu trebao bi odigrati Zvonimir Boban, legendarni kapetan Vatrenih koji je odnedavno direktor Milanovih sportskih operacija i pokušat će Rossonere vratiti na stare staze slave, pri čemu Modrića vidi kao ključnog čovjeka i vođu nove momčadi.

Do kraja prijelaznog roka u Italiji ostalo je još dosta, sve do kraja kolovoza Milan i Inter, koji je koketirao s Modrićem još prošlog ljeta, imaju vremena krenuti u akciju i pokušati dovesti aktualnog kapetana Vatrenih i osvajača Zlatne lopte.

Nogometna ikona odlazi u mirovinu: Bio je najbolji igrač Svjetskog prvenstva, ali vrijeme je za kraj Diego Forlan (Foto: AFP)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider