Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
prijavili ih UEFA-I

Nisu u Bernu divljale samo Delije, Švicarci bocom pogodili atraktivnu PR-icu Zvezde

Utakmica između Young Boysa i Crvene zvezde bila je ona visokog rizika.

Galerija Tatjana Šajković (Youtube Crvena zvezda) Tatjana Šajković (Youtube Crvena zvezda) Tatjana Šajković (Youtube Crvena zvezda) +5 Tatjana Šajković (Youtube Crvena zvezda)

Nakon odličnog izdanja u prošlogodišnjem izdanju Lige prvaka, u kojem su pobijedili čak i kasnijeg prvaka Liverpoola, nogometaši Crvene zvezde na pragu su još jednog plasmana među nogometnu elitu.

Baš poput zagrebačkog Dinama i oni su u prvoj utakmici ostvarili odličan rezultat. Odigrali su 2:2 u Bernu protiv Young Boysa, kluba koji je prošle godine upravo Dinamo ostavio bez Lige prvaka.

Real priprema veliko iznenađenje: Hrvatski heroj iz Rusije na meti Kraljevskog kluba Ante Rebić, Šime Vrsaljko, Danijel Subašić, Mario Mandžukić i Duje Ćaleta-Car (Photo: Petar Glebov/PIXSELL)

Zanimljivo, ukoliko Dinamo i Crvena Zvezda prođu mogli bi na ždrijebu biti izvučeni u skupini jer će Zagrepčani biti u trećem potu, a Beograđani u četvrtom.

U Beogradu se u uzvratu očekuje paklena atmosfera jer se dobro zakuhalo uoči prve utakmice. Švicarci su razbjesnjeli tamošnje Srbe jer su zabranili prodaju karata za domaće tribine svima koji nisu članovi kluba želeći tako spriječiti invaziju gostujućih navijača.

Delije su jučer napravile nekoliko incidenata, a u jednom je pedesetak huligana palicama napalo jednog jedinog čovjeka na cesti, navodno zbog dobacivanja o Kosovu.

Glasnogovornica Zvezde postaje prava senzacija, a trener je na mukama Tatjana Šajković (Youtube Crvena zvezda) Tatjana Šajković (Youtube Crvena zvezda) Tatjana Šajković (Youtube Crvena zvezda) +6 Tatjana Šajković (Youtube Crvena zvezda)

Na stadionu se pak Srbi žale kako je bocom pogođena članica njihove PR službe Tatjana Šajković koja je nedavno postala prava zvijezda zbog svojih izazovnih kombinacija na konferencijama za medije.

Šajković je navodno pogođena u ruku, nije bilo nikakvih posljedica, no klub je odlučio zbog toga domaćina prijaviti UEFA-i.

Navijači Crvene zvezde (Screenshot) Kaos u glavnom gradu Švicarske: Tridesetak srpskih huligana nasrnulo na Švicarca, policija upotrijebila oružje divider

Ljestvica nacionalnih koeficijenata za sezonu 2020./2021. (Screenshot: Trebat će čudo, ali nije nemoguće: Hrvatskim klubovima se otvara povijesna prilika divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider