Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Madrid zaziva veliki povratak

Real u problemima: Ancelottijeva postava za uzvratni okršaj s PSG-om, Modrić u centru pažnje

Real Madrid u srijedu dočekuje PSG u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka. Parižani su na Parku prinčeva slavili s 1:0…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon razočaravajućeg nastupa u Parizu, Madriđani su se vratili na pobjednički kolosijek upisavši tri uzastopne ligaške pobjede. No igra i nije bila baš briljantna u sve tri utakmice, a i teško da se Alaves, Rayo i Sociedad mogu uspoređivati s PSG-om. To je nebo i zemlja.

Ipak, „remontada“ odzvanja Bernabeuom nakon 4:1 pobjede nad Real Sociedadom i još jedne odlične partije hrvatskog kapetana Luke Modrića, koji je postigao lijep pogodak i upisao asistenciju.

Modrić je u centru pažnje madridskih medija, od njega se ponajviše očekuje u uzvratu.

Kraljevi su u prvoj utakmici odlgrali slabo, PSG ih je u potpunosti nadigrao, no sada su opet puni energije i optimizma. 

  gol expired Visoke tenzije u Parizu uoči Reala: Što se to događa s Neymarom? Legenda zabrinuta za mentalno zdravlje divider

„Svi u Madridu vjerujemo da možemo izbaciti PSG“, optimističan je Carlo Ancelotti, koji neće moći računati na dva jako bitna igrača – Casemira i Mendyja. Obojica izdržavaju suspenziju, dok je Toni Kroos pod upitnikom. 

Nacho će gotovo sigurno upasti u prvih 11, nije samo jasno hoće li igrati na mjesto stopera ili lijevog beka? Realnije je da David Alaba ode lijevo.

Valverde će vjerojatno uskočiti umjesto Casemira, a Camawinga će biti starter ako Kroos ne bude mogao.

Španjolski mediji pretpostavljaju da bi Realova postava mogla ovako izgledati:

Courtois; Carvajal, Militao, Nacho, Alaba; Valverde, Kroos ili Camavinga, Modrić; Asensio, Benzema i Vinicius.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider