Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sjajna predstava

Legenda Reala se poklonila Modriću: Sve je nasmijao komentar španjolskog nogometaša

Luka Modrić zaradio je pohvale za pogodak u pobjedi madridskog Reala nad Sociedadom u La Ligi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Luka Modrić, kapetan hrvatske nogometne reprezentacije upisao je asistenciju i pogodak u visokoj pobjedi madridskog Reala nad Real Socieadadom u susretu 27. kola španjolske La Lige (4:1).

Nakon sjajne predstavio oglasio se Instagramu i poslao sljedeću poruku:

Roberto Carlos se poklonio hrvatskom kapetanu

"Sjajna noć na Santiago Bernabeu. Vidimo se opet u srijedu", poručio je Modrić i najavio uzvratni susret osmine finala Lige prvaka protiv PSG-a na domaćem terenu u Madridu. Podsjetimo, Parižani su slavili u prvom susretu s minimalnih 1:0, a važan pogodak postigao je Kylian Mbappe.

Modrićeva objava prikupila je više od 350 tisuća lajkova, a u komentarima su se javili brojni nogometaši koji su se poklonili hrvatskom kapetanu. Među njima su bili Roberto Carlos, Vinicus Junior, Lucas Vazquez, Danijel Subašić, ali i brojni drugi.

 Upravo je komentar Lucasa Vazqueza prikupio najviše lajkova, on je tek objavio hashtag #LukaModric2030 i tako pozvao čelnike Reala da Modriću produže ugovor do kraja desetljeća. 

Modrić preokrenuo utakmicu

Iako je utakmica krenula loše za "kraljevski klub", gosti su poveli s bijele točke preko Oyarzabala u 10. minuti dvoboja, Modrić je sve preokrenuo u samo tri minute.

Prvo je u 40. minuti susreta asistirao Eduardu Camavingi za izjednačenje rezultata, a onda je tri minute kasnije zabio golčinu. Neobranjivo je pogodio gostujuća vrata i odveo svoju momčad na odmor s prednošću od 2:1.

Vrhunski pogodak Luke Modrića možete vidjeti OVDJE.

Do kraja susreta Madriđani su zabili još dva pogotka preko Karima Benzeme i Marca Asensia, i tako učvrstili prvo mjesto na tablici španjolskog nogometnog prvenstva. Sada drugoplasiranoj Seville bježe osam bodova.

Tablica La Liga

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider