Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Prije Barcelone

Real postigao dogovor oko nove 20-godišnje zvijezde: ''Stvarno ga žele i nemaju problema s time''

Nogometni menadžer Renato Corsi otkrio je kako se Real Madrid sprema napraviti formalnu ponudu za 20-godišnjeg igrača River Platea Exequiela Palaciosa.

Exequiel Palacios (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Real Madrid spreman je dati ponudu za zvijezdu Rivera Exequiela Palaciosa, nakon što je otkriveno da su klubovi u naprednoj fazi oko realizacije transfera. A ponuda bi trebala stići ''u narednim danima'', igračev menadžer Renato Corsi.

Palacios je pomogao Riveru u pohodu na Copu Libertadores te se već neko vrijeme nalazi na meti španjolskih velikana Reala i Barcelone. O njegovom potencijalnom prelasku u Real pisalo se još u studenom 2018.

Predsjednik Rivera Rodolfo D'Onforio prošlog je mjeseca izjavio kako Real planira nastaviti pregovore o potpisivanju Palaciosa, koji je debitirao za argentinsku reprezentaciju u rujnu. A sada je čini se sve bliže ta realizacija.

''Čelnici Rivera našli su se s predstavnicima Reala u Abu Dhabiju. U narednim danima doći će i do formalne ponude'', rekao je Corsi te nadodao:

''Obitelj, Exequiel i ja želimo da ode u lipnju, a Real nema problema s time. Real ga stvarno želi i za očekivati je da ga River proda. Obje strane su se složile.''

Posljednji put spominjalo se da bi Real Riveru trebao isplatiti 20 milijuna eura, no još treba pričekati na detalje vrlo izglednog transfera.

Tko je američki Hrvat koji je srušio rekord i zašto je Abramovič za njega platio bogatstvo? Christian Pulišić (Foto: AFP) Christian Pulisic (Foto: AFP) Roman Abramovič (Foto: AFP) +1 Roman Abramovič (Foto: AFP)

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider