Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
uzor mu postaje suigrač

Real dovodi igrača koji će igrati "derbi stoljeća": Stiže konkurencija Modriću i Kroosu

Real Madrid se nada da će u mladom Argentincu pronaći dugoročno rješnje u veznom redu.

Exequiel Palacios (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Real Madrid je blizu dovođenja 20-godišnjeg Exequilea Palaciosa iz River Platea, pišu španjolski mediji.

Predsjednik argentinskog kluba Rodolfo D'Onofrio potvrdio je da će pregovori s Realom početi nakon finala Cope Libertadores, u kojem se River prvi put u povijesti susreće s najvećim rivalima Bocom Juniors. 

Prva utakmica na rasporedu je 10. studenog na La Bomboneri, dok je uzvrat dva tjedna kasnije na El Monumentalu.

Upravo je Palacios jedan od najzaslužnijih što će se Superclasico igrati u finalu najprestižnijeg južnoameričkog klupskog natjecanja – bio je jedan od najistaknutijih igrača na Riverovu putu do finala, a dobrim igrama privukao je pozornost velikih europskih klubova.

Palacios je centralni veznjak koristan u oba smjera, krase ga dobro postavljanje, dodavanja, kontroliranje tempa igre i dobar udarac. Tvrdi kako mu je igrački uzor Toni Kroos, koji će mu uskoro vjerojatno postati suigrač.

Real bi Riveru trebao isplatiti 20 milijuna eura, a očekuje se da će posao biti gotov ubrzo nakon finala Cope. No upitno je kada će Palacios stići u Madrid – postoji mogućnost da ostane u Buenos Airesu do ljeta.

Real je na sličan način doveo Viniciusa Juniora, a već je zakaparen još jedan mladi Brazilac Rodrygo, koji će stići u lipnju 2019. godine.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider