Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Krenuli u akciju

Real cilja još jedno veliko pojačanje: Zidane želi zvijezdu Liverpoola

Real želi dovesti još jedno veliko pojačanje u napadu…

Galerija Mohamed Salah slavi pogodak s igračima Liverpoola (Foto: AFP) Mohamed Salah prvi strijelac lige (Foto: AFP) Mohamed Salah (Foto: AFP) +4 Salah i Mane slave pogodak (Foto: AFP)

Nakon što je stigao blizu realizacije transfera Edena Hazarda i Luke Jovića, Real Madrid pokušat će dovesti i napadača Liverpoola Mohameda Salaha, bombastičnu vijest donosi francuski Canal +.

Budući da je sve jasnije kako Madriđani ovog ljeta neće moći dovesti jednu od dvije PSG-ove perjanice, Kyliana Mbappea ili Neymara, Kraljevi se navodno okreću drugim metama.

Zidane želi Salaha

Zinedine Zidane želi Salaha, a navodno je Real već poduzeo neke konkretne korake. Zidane želi zaokružiti pojačavanje Realove momčadi s dokazanim napadačem, a Salah to sigurno jest.

Na Santiago Bernabeuu svjesni su da Egipćanina mogu dobiti samo uz ponudu koja spada u red nemoralnih. Teško da bi to išlo ispod 200 milijuna eura.

Realov gazda ima novi plan, kvari najveći posao Barce velikom razmjenom s PSG-om Nasser Al-Khelaifi i Florentino Perez (Foto: AFP) Neymar (Foto: AFP) Nasser Al-Khelaifi i Neymar (Foto: AFP) +1 Antoine Griezmann (Foto: AFP)

Francuski novinari vjerojatno su došli do informacije o Realovu interesu za Salaha preko Zidaneove najbliže okoline. Zidane navodno jako cijeni Salaha i rado bih ga vidio u svojoj momčadi.

Želju su jedno, a realnost nešto sasvim drugo. Koliko je realno da Salah prijeđe u Real, odnosno da Liverpool pristane prodati Salaha, drugo je pitanje, no čini se da Madriđani aktivno ispipavaju teren na Anfieldu. Zasad se čini da su Realove šanse minimalne, iako je novac nerijetko znao razbiti i najtvrđe orahe.

Real pripremio šleper eura

Nikad ne reci nikada kada su u pitanju Real i šleperi eura, ali u ovom trenutku nema naznaka da Liverpool namjerava prodavati svoje najveće zvijezde, posebice ne Salaha.

Barcelona gubi utrku za stoperom budućnosti: U igru se uključili City, Juve, Bayern i Liverpool? Matthijs de Ligt (Foto: AFP) Matthijs de Ligt (Foto: AFP) Matthijs de Ligt (Foto: AFP) +1 Matthijs de Ligt (Foto: AFP)

Međutim, situacija se možda može okrenuti ako Liverpool izgubi u finalu Lige prvaka od Tottenhama. Nakon što su u fotofinišu izgubili englesko prvenstvo, sa samo bodom zaostatka za Manchester Cityjem, poraz u finalu Lige prvaka mogao bi razarajuće djelovati na Redse.

Cilj četiri velika pojačanja

To je u ovom trenutku samo hipoteza koju će Madriđani vjerojatno pokušati iskoristiti ako se ostvari. Kako god, jasno je da Real ne misli stati samo na Hazaradu i Joviću te da Madriđani namjeravaju dovesti barem još dva velika pojačanja.

Već dugo se piše o veznjaku Manchester Uniteda Paulu Pogbi. Taj se transfer čini dosta realnim, a tko će biti četvrti, u ovom trenutku jako teško je reći.


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider