Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Opsesija traje dalje

Realov gazda ima novi plan, kvari najveći posao Barce velikom razmjenom s PSG-om

Florentino Perez ipak nije do kraja odustao od svoje stare ljubavi.

Galerija Nasser Al-Khelaifi i Florentino Perez (Foto: AFP) Neymar (Foto: AFP) Nasser Al-Khelaifi i Neymar (Foto: AFP) +1 Antoine Griezmann (Foto: AFP)

Aktualna sezona još nije završena, a priče o mogućim ovoljetnim transferima eksplodirale su ovaj tjedan. Prvenstva su u većini liga odlučena, Liga prvaka došla je do finala, pa glavnim sportskim medijima diljem Europe nije preostalo drugo nego da se bace na ono što je njihovim čitateljima ionako najzanimljivije.

Tako madridski As piše o povratku Realova predsjednika Florentina Pereza ''korijenima''. Navodno mu je opet pala ideja da na Santiago Bernabeuu okupi zvjezdanu momčad, a za to će trebati najveće zvijezde.

Eden Hazard za medije je već završena priča, a osim već poznatih želja Eriksena, Pogbe, Jovića i ostalih o kojima se svakodnevno piše, Florentino Perez bi, prema Asu, opet htio krenuti u ofenzivu na – Neymara.

Da, baš kad smo svi mislili da je ta priča barem za ovo ljeto ugašena, madridski dnevnik ispalio ju je u javnost. A računica je sljedeća…

Antoine Griezmann (Foto: AFP) Griezmann možda ipak neće u Barcelonu? Ništa nije gotovo, drugi klubovi imaju svoje adute divider

Iako se čini da je Barcelona najveći favorit za dovođenje Antoinea Griezmanna, u priču se vrlo aktivno uključio Paris St-Germain, a katalonski tisak piše kako prava bitka za Francuza tek počinje.

Madriđani pak imaju teoriju kako bi tvrdi pregovarač iz Katara Nasser Al-Khelaifi napokon mogao spustiti gard ako uspiju dovesti francuskog napadača te bi bili spremni prodati problematičnog Neymara.

Ali ne bez usluge s druge strane jer Le Parisien je prije nekoliko dana objavio informaciju da su visoko na listi želja Thomasa Tuchela Bale, Isco i Kroos, tri velike Realove zvijezde kojima se bliži kraj ere u madridskom klubu.

Za njih je navodno PSG pripremio ukupno preko 200 milijuna eura, a uz odštetnu klauzulu za Griezmanna, koja od 1. srpnja s 200 pada na 120 milijuna, Parižani bi trebali skupiti više od 300 milijuna eura za četiri velike želje.

I tu sad postaje jasno da moraju prodati jednu od svoje dvije najveće zvijezde, a to sigurno neće biti Kylian Mbappe, nego već 27-godišnji Brazilac.

Perezovi ''mokri snovi'' neće se pak svidjeti Zidaneu, mediji su već nakon njegova povratka pisali kako mu nije želja imati Neymara u momčadi, ali zna se tko je gazda.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider