Kako prenosi ''Independent'', Real Madrid napokon je napravio prvi korak prema transferu Pogbe, koji i sam očajnički želi prijeći na Santiago Bernabeu.

U tekstu se navodi kako je Zidane toliko odlučan u toj namjeri da je spreman prodati svog prvog golmana Keylora Navasa kako bi financirao veliki potez. Real je navodno stupio u službeni kontakt i sada predstavnici obiju strana rade na postizanju dogovora, koji bi mogao dosegnuti i 150 milijuna funti.

I Zidane i Solskjaer planiraju veliki remont ovo ljeto, nakon što su njihove momčadi imale razočaravajuće sezone. Pogotovo United, koji je ostao i bez Lige prvaka te će teško ući u utrku za neke zvijezde.

Vjeruje se da Solskjaer želi zadržati Pogbu, ali igračeva želja je da ode poprilično otežava takav scenarij. Doduše, Pogbin menadžer Mino Raiola je zaradio tromjesečnu suspenziju od FIFA-e. Iako u odluci nisu navedeni nikakvi razlozi, trebao bi se vratiti dan nakon što istekne prijelazni rok u Premierligi.

Independent također navodi kako Pogba ima želju postati najskuplji igrač na svijetu, što može otežati njegov transfer u Madrid ako mu Real neće imati namjeru dati oko 500 tisuća funti tjedno.