Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
možda i bolje...

L'Equipe piše kako je gotovo s Pogbom u Man Unitedu: Suigračima rekao gdje odlazi

Paul Pogba odlazi iz Manchester Uniteda, piše ugledni francuski dnevnik L'Equipe.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jedan od onih igrača Manchester Uniteda koje više nećemo gledati na Old Traffordu sljedeće sezone, a trebalo bi ih biti podosta, jest i Paul Pogba. No to nije bio plan Olea Gunnara Solskjaera jer je, barem je tako pričao, oko Pogbe htio graditi novu momčad.

Engleski mediji pisali su kako se Pogba vrlo brzo nakon odlaska omraženog mu Josea Mourinha porječkao i s novim trenerom. Čudesan talent Francuza često zna usporavati njegova teška narav, a to se pokazalo i posljednjih tjedana.

Francuski L'Equipe na svojoj naslovnici donosi vijest kako je Pogba već odlučio otići te da je to rekao svojim bližnjima, ali i nekim suigračima. Nakon sramotnog poraza od Evertona Pogba je javno kritizirao i sebe i suigrače rekavši kako na toj utakmici nisu bili dostojni grba i dresa Uniteda.

Hoće li United uspjeti zaustaviti City na Old Traffordu?

Ukupno glasova:

Isti list piše kako je Pogba već odlučio gdje će nastaviti karijeru. To je Real Madrid, gdje ga raširenih ruku očekuje Zinedine Zidane. Francuz očito zna kako obuzdati mušićavog sunarodnjaka za kojeg mnogi misle da je tempirana bomba u svlačionici.

United navodno neće raditi probleme zbog transfera, no sigurno će tražiti bogatu odštetu za igrača s kojim je svojevremeno srušio svjetski rekord od tada magičnih 105 milijuna eura. Spominje se i zamjena za Garetha Balea, kojeg se Real želi riješiti.

Ova pisanja sigurno neće pomoći Unitedu da izbori Ligu prvaka sljedeće sezone, a u to očito ne vjeruje ni Pogba, kojem je neigranje elitnog natjecanja jedan od glavnih razloga zbog kojih i želi napustiti Old Trafford.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider