Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Nije me iznenadio"

Smrknuti Mourinho nakon poraza od Tudora: "Trebat će mi nekoliko sati da shvatim što se točno dogodilo"

Iako je Roma vodila na poluvremenu, Verona je uspjela preokretom doći do prva tri boda u Serie A.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U susretu 4. kola talijanske Serie A Verona je upisala iznenađujuću pobjedu protiv favorizirane Rome, koja do tada imala maksimalni učinak, slavili su sa 3 : 2.

Bio je to sjajan debi hrvatskog trenera Igora Tudora na klupi Verone, koji je nadmudrio svojeg kolegu Josea Mourinha i osvojio prve bodove za svoju momčad.

Nakon utakmice karizmatični Portugalac nije skrivao nezadovoljstvo prvim porazom u sezoni, ali kako kaže, znali su da će s promjenom na klupi doći do pozitivne reakcije u momčadi Verone.

"Znao sam da je Verona kvalitetna, da je protiv njih teško igrati, pogotovo nakon promjene trenera, tada dolazi do reakcije. To ste mogli i vidjeti", rekao je Mourinho pa usporedio Tudorov stil nogometa sa stilom drugog hrvatskog trenera iz Serie A.

gol expired Messi zamijenjen, pa se odbio rukovati s trenerom PSG-a, Neymar mu nije dao da puca penal divider

"Njegov stil nogometa vrlo je sličan onom koji je Verona igrala prošle sezone pod vodstvom Ivana Jurića, tako da se igračima nije bilo teško prilagoditi".

"Gledali smo sve njihove utakmice, dok je bio Francesco, Jurić, ali i Tudorove utakmice na klupi Udinesea i Hajduka", objasnio je, ali ipak dodao kako će mu trebati nekoliko sati da shvati što se točno dogodilo.

"Ne mogu se žaliti na trud svojih igrača, ali izgubili smo previše pojedinačnih duela, Verona je imala veći intezitet. Sada mi treba nekoliko sati da shvatim što se dogodilo", zaključio je portugalski stručnjak, koji se oglasio nakon utakmice i na svojem profilu na Instagramu sa znakovitom porukom.

"Lice koje govori sve, ali sutra je novi dan", kratko je napisao Mourinho.

Inače, s ova tri boda Verona je skočila na 14. mjesto prvenstvene ljestvice, dok je Roma pala na treće mjesto te sada zaostaje za Interom i Milanom, koji imaju tek bod više.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider