Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Otvoreno priznao

Ademi nije sam, još jedan igrač želi napustiti Dinamo: Bio je skupo pojačanje, a sada je nezadovoljan

Danski stoper Rasmus Lauritsen nezadovoljan je statusom u momčadi Ante Čačića i želi promijeniti sredinu.

Rasmus Lauritsen (Foto: Luka Stanzl/PIXSELL)

Još jedan igrač Dinama želi napustiti Maksimir. Danski stoper Rasmus Lauritsen (26) nezadovoljan je statusom u momčadi Ante Čačića i želi promijeniti sredinu.

Čelnici Dinama u glavnoj loži Maksimira Puca savez u Maksimiru, Antolić ostao zabezeknut: Romeo Jozak kandidat za predsjednika Dinama divider

Lauritsen je izgubio mjesto u udarnom sastavu i očigledno ga klupa odveć žulja. Ugovor mu istječe u ljeto 2024.

„Želim igrati, osjećam da sam u top formi. Nije da je katastrofa, odigrao sam petnaestak utakmica, nastupio sam i u Ligi prvaka, što nije loše, ali ne osjećam se dobro. Nije tajna da želim napustiti Dinamo, mislim da bi to bilo najbolje i za mene i za klub“, kazao je u razgovoru za danski Bold.

Lauritsen je došao u Dinamo prije dvije i pol godine iz švedskog Norrkopinga. Odšteta je iznosila 1,6 milijuna eura.
Upisao je 80 nastupa, a postigao je tri pogotka i dvije asistencije. Doveden je da bude pojačanje, no nije se uspio nametnuti.

Lauritsen želi napustiti Dinamo

Kao što smo prvi pisali, kapetan Dinama Arijan Ademi prije nekoliko dana je također zatražio odlazak. Došao je u Maksimir s dvije ponude, no čini se da se čelnici Dinama i trener Čačić nisu složili s njegovim zahtjevima.

Ante Čačić sa suradnicima Sudbonosni pregovori u Maksimiru: Čačić odveo Modre u provod, gore telefoni širom Hrvatske divider

Spekulira se da će mu biti ponuđen novi ugovor, no nije isključeno i da ipak dođe do transfera ako odšteta bude zadovoljavajuća.

Dinamo je u zimskom prijelaznom roku već prodao jako važnog igrača. Mislav Oršić prešao je u Southampton, a Bruno Petković se ozlijedio i izbivat će neko vrijeme s terena, pa bi odlazak Ademija bio popriličan udarac za Modre, posebice nakon iznenađujućeg remija s Goricom na startu proljetnog dijela sezone, što je zajedno s problemima na upravljačkoj razini, odnosno žestokim sukobima unutar kluba utjecalo na atmosferu u maksimirskom klubu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider