Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kriza za krizom

Novi potres u Maksimiru: Ponajbolji igrač zatražio odlazak iz Dinama! Legenda puca od bijesa!

Kapetan Dinama Arijan Ademi zatražio je odlazak iz maksimirskoga kluba. Ljutit je i uvrijeđen ponašanjem trenera i čelnika kluba prema njemu…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kako sam već pisao, opasno se zakuhalo u Dinamu, i to na svim razinama, od Plavih salona do terena i svlačionice.

Ante Čačić sa suradnicima Opći raskol i raspašoj u Dinamu: Čačić u šoku, evo što se dogodilo i kakva je frka u Maksimiru divider

Ekskluzivno saznajem da je Arijan Ademi danas posjetio prostorije maksimirskoga kluba i zatražio ispisnicu. Razočaran odnosom struke i čelnika, najviše potajnim denunciranjem kod pojedinih novinara, kapetan i legenda maksimirskoga kluba odlučio je napustiti Dinamo.

Što je i je li išta dogovorio, još uvijek se ne zna, ali do mene su došle informacije da je iz klupskih ureda izašao ljutit kao ris.

Ademi zatražio odlazak iz Dinama

Nakon remija s Goricom počelo je pucati na sve strane. Pojavile su se vrlo zanimljive informacije. Izvori mi kažu da je bilo vrlo napeto u svlačionici uoči utakmice, i to dan nakon "poslanice" bjegunca od hrvatskog pravosuđa Zdravka Mamića iz Mostara.

Čačić je održao prilično dugačak sastanak u kojem se opravdavao i govorio kako nije istina to što je Mamić ispričao. Otprilike: da nije potjerao Mislava Oršića, već da mu je dao šansu da zaigra u Premierligi jer je zadužio klub i zaslužio transfer u Englesku.

BBB-i na utakmici Dinama i Gorice BBB-i ponosno rekli ne i Mamiću i Antoliću, Dinamo blizu slobode: Kleptokracija na izdisaju, ide treći put divider

Potom da nije istina da ne misli dobro o nekim igračima, posebice Arijanu Ademiju itd. Da mu besjeda nije baš upalila, govori sljedeći razvoj događaja. Čačić je nakon završetka monologa prozvao Ademija i kazao mu da kaže nešto kao kapetan. Valjda je očekivao podršku, a brutalno se odbio od zid.

Sukob s Čačićem i Antolićem

"Nemam što reći", kazao je Ademi.

Čačić je bio uporan i opet mu je dao riječ. Ademi je ponovio isto i tako još jednom. Čačić je ostao u šoku, a igrači su zanijemili. Očevici kažu da se nije čula ni muha. Rastvorenih očiju i usta pratili su što se događa. Vrlo neugodna situacija, takoreći skandal.

Već duže vrijeme moglo se naslutiti da nešto ne štima u odnosu Ademija i Čačića te Ademija i članova Uprave klube, napose Krešimira Antolića, a sada je očito eskaliralo. 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider