Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
više nego jasna poruka

Raskol u Barceloni: Fotografije su dokaz pobune igrača protiv uprave

Glavne zvijezde Barcelone i čelnici kluba očito nisu na istoj valnoj duljini.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Što se to događa u Barceloni, pitaju se navijači i mediji. Najnoviji događaji više su nego očit dokaz kako vladari svlačionice i čelnici kluba nisu na liniji, jer kako drukčije objasniti jučerašnje objave na društvenim mrežama druženja Messija, Piquea, Rakitića i Suareza s Neymarom i Danijem Alvesom.

''Instagram-pobuna'', tako je nazvan ovaj bunt najvećih zvijezda Barce koje su provele popodne brazilskim dvojcem iz PSG-a. Znamo da su se obojica s čelnicima kluba rastala na nimalo lijep način, a druženje na rođendanskoj zabavi Neymarova sina dogodilo se baš na dan kada je klub javnost obavijestio o tužbi koju su pokrenuli protiv Brazilca.

Upravo je Dani Alves cijelo vrijeme nagovarao Neymara da mu se pridruži u Parizu, a Messi i društvo to ni jednom ni drugom očito nisu previše zamjerili. Čini se kako su više ljutiti na čelnike kluba koji su obojicu pustili da odu. A otišli su zbog plaća, koje u klubu nisu htjeli povisiti Brazilcima ovog odnosno prošlog ljeta.

Sjetimo se samo što je Neymar sve izgovorio na račun svojih bivših poslodavaca nakon još jedne briljantne predstave u dresu PSG-a ovog vikenda. Nakon toga postao je persona non grata u klubu, ali to su igrači očito bojkotirali.

Messi i Pique stali na stranu Neymara

Dio medija u Španjolskoj piše kako su na Camp Nouu ljutiti na igrače jer su znali za tužbu protiv Neymara. Shvatit će to kao izdaju kluba, a ionako nisu sretni zbog toga što njihove zvijezde svake godine traže sve više i više novca.

S jedne strane, prvi nisu sretni potezima uprave koja nije uspjela spriječiti odlazak Neymara te ga nadomjestiti novim pojačanjima. Čak je i Busquets javno poručio kako klubu trebaju bolja pojačanja. Na drugoj su strani oni koji tvrde da su se zvijezde otele kontroli te da predsjednik Bartomeu treba lupiti šakom o stol.

Podsjećamo još jednom kako Lionel Messi još uvijek nije stavio potpis na dogovoreni novi ugovor. Nije ni Andres Iniesta kojemu je, po nekim izvorima, zasmetala tolika zainteresiranost kluba za Jeana Michalea Serija. Sada pak katalonski mediji pišu kako je Barca ipak odustala od Serija, što je još jedan dokaz kaosa koji trenutno vlada na Camp Nouu.

 

Volvió @3gerardpique

Objavu dijeli Leo Messi (@leomessi)

 

Se queda @3gerardpique

Objavu dijeli Nj

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider