Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Imao što za reći

Neymar se slomio prije utakmice, zabijao pa poslao poruku Barci: Oni ne zaslužuju biti tamo

Neymar se poslije uvjerljive pobjede PSG-a nad Toulouseom dotaknuo svog bivšeg kluba i čelnika Barcelone.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U susretu 3. kola francuskog nogometnog prvenstva PSG je pobijedio Toulouse sa 6:2, a Neymar je zabio dva pogotka. Brazilac je tako na kontu od tri gola i tri asistencije u dva kola Le Championnata. Najskuplji nogometaš svijeta slomio se prije utakmice kod minute šutnje za nedavne žrtve terorističkih napada u Španjolskoj, pokazavši da nije zaboravio na dane provedene u Kataloniji.

Neymar je ovog ljeta preselio u PSG za rekordni iznos od 222 milijuna eura. Ni godinu dana nakon što je potpisao produljenje ugovora s Barcelonom i unatoč očajnim pokušajima da ga se zadrži na Camp Nou.

Nakon pobjede protiv Toulousea, skrenuo je pozornost na svoje bivše poslodavce u Barceloni.

''Nemam što reći upravi Barcelone. Za mene... Pa, zapravo imam nešto za reći: 'Razočaran sam s njima'. Proveo sam tamo četiri godine i bio sam jako sretan. Ali ne s njim, oni ne bi trebali biti na čelu Barcelone. Barca zaslužuje puno bolje i svi to znaju'', izjavio je Brazilac, koji je također nadodao da su i njegovi bivši suigrači nesretni.

''Vidjeti svoje bivše suigrače nesretnima me čini tužnim, jer tamo imam puno prijatelja. Nadam se da će stvari krenuti bolje za Barcu i da će opet postati momčad koja je bila'', rekao je Neymar.

Na ljestvici francuskog prvenstva vode PSG, Monaco i St Etienne sa po devet bodova.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider