Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
spominje brojku 12

Nogometna zvijezda suigračima otkrila detalje iz kreveta s Pamelom Anderson: Jedan oduševljeno sve prenio medijima

Procurili su neki sočni detalji iz veze Adila Ramija i Pamele Anderson.

Galerija Pamela Anderson i Adil Rami (Foto: AFP) Adil Rami i Pamela Anderson (Foto: AFP) Pamela Anderson i Adil Rami (Foto: AFP) +2 Pamela Anderson i Adil Rami (Foto: AFP)

U ruskim medijima se ovih dana na sve strane provukla priča ruskog nogometaša Aleksandra Kokorina koji je u jednom intervjuu otkrio pikanterije iz veze Adila Ramija i Pamele Anderson. Francuski nogometaš, koji je bio član zlatne momčadi iz Rusije, trenutno se nalazi u ruskom Sočiju gdje dijeli svlačionicu s Kokorinom.

''Rami nam je ispričao neke zanimljive stvari o Pameli. Naravno, sve nas je zanimalo kakva je u krevetu. Kaže kako je ona bila najbolja žena u njegovom životu'', ispričao je ruski nogometaš te dodao:

''Ispričao nam je da su on i Pamela jednom to napravili 12 puta u noći. Uopće me nije sram što sam ispričao tako nešto.''

Rami i Anderson u vezi su bili dvije godine, no sve je završilo burnim prekidom. Prošlo ljeto prekinula je ljubavnu vezu s nogometašem koji ju je navodno varao s bivšom suprugom. Francuz se morao čak pravdati putem društvenih medija.

''Ni u kojem slučaju ne vodim dvostruki život, jednostavno sam vezan i naklonjen očuvanju trajnog odnosa sa svojom djecom i njihovom majkom Sidonie koju duboko poštujem. To je trebalo biti transparentno u našim odnosima'', rekao je tada Rami.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider