Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Jasan znak

Rakitić "zavaren" za Barcinu klupu: Ivan blizu odlaska u redove talijanskog velikana

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić mogao bi u završnici prijelaznog roka napustiti Barcelonu….

Galerija Ivan Rakitić (Foto: AFP) Ivan Rakitić (Foto: AFP) Ivan Rakitić, Jordi Alba i Arturo Vidal (Foto: AFP) +4 Antoine Griezmann i Ivan Rakitić (Foto: AFP)

Ivan Rakitić drugu utakmicu zaredom nije bio u početnoj postavi Barcelone. Štoviše, sinoć protiv Betisa na Camp Nouu u 2. kolu La Lige ostao je na klupi cijelu utakmicu, dok je na otvorenju nove sezone u Bilbau protiv Athletica ušao u drugom poluvremenu.

Barca svijetu predstavila svoje blago: Briljirali su, a jedan je morao dobiti dozvolu roditelja Messi i Ansu Fati (Foto: Instagram) Carles Perez (Foto: AFP) Ansu Fati (Foto: AFP) +1 Ansu Fati (Foto: AFP)

Tu je utakmicu Barcelona izgubila u završnici prekrasnim golom Aduriza. Možda i je zbog toga Ernesto Valverde zavario Rakitića za klupu. Kako god, dovoljno da započne novi val spekulacija o mogućem odlasku hrvatskog reprezentativca iz Barcelone.

Rakitić "zavaren" za Barcinu klupu

Mundo Deportivo tu odluku Valverdea tumači kao jasan znak igraču. Signal koji se vidi s Mjeseca. Barcelona se očito želi riješiti Rakitića, to je jasno već nekoliko mjeseci, no njemu se očito ne ide. Ili, nije mu se išlo. Situacija se možda promijenila.

Antoine Griezmann (Foto: AFP) Barcelona gubila pa utrpala pet komada, Griezmann junak pobjede divider

Katalonski radio donosi informaciju da je proteklih dana u Barceloni boravila delegacija Juventusa. Glavna tema razgovora navodno je bio hrvatski veznjak. Prema tim informacijama, Rakitić je prihvatio transfer, ali Stara dama prije toga mora prodati jednog od svojih igrača kako bi poravnala bilancu.

Hrvatskiv veznjak blizu Juventusa

Priča ima logike, jer čudno je što Rakitić nije dobio ni minutu, a i talijanski mediji prošlog su tjedna pisali kako se očekuje sastanak delegacija Juventusa i Barcelone. Spekuliralo se da će na meniju, među ostalim, biti i Rakitić.

Rješenje za transfer Neymara: Velika razmjena velikana, Dybala, Suarez i Rakitić u kombinaciji Dybala i Neymar u duelu za loptu (Foto: AFP) Luis Suarez, Neymar, Ivan Rakitić i Lionel Messi (Foto: AFP) Luis Suarez (Foto: AFP) +2 Ivan Rakitić (Foto: AFP)

Budući da je očito kako Valverde misli forsirati neke druge igrače, prije svih novopridošlog Frenkieja de Jonga, za hrvatskog veznjaka možda je najbolje da pronađe novi klub. Juventus se čini kao odlična solucija.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider