Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ousmane stiže s velikom cijenom

Rakitić otkrio što čeka Demebelea u Barceloni: "Nadam se da će se istaknuti"

Ove će nedjelje Ousmane Dembele doći u Barcelonu, a dan kasnije proći liječnički pregled i potpisati petogodišnji ugovor.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić rekao je da će najskuplje pojačanje u povijesti Barcelone 20-godišnji Ousmane Dembele biti dočekan raširenih ruku.

"Prihvatit ćemo Dembelea raširenih ruku. U Dortmundu je pokazao svoj potencijal. Razgovarao sam s ljudima u Njemačkoj i rekli su mi fantastične stvari o njemu. Nadam se da će se i ovdje istaknuti", izjavio je Rakitić u subotu nakon što je Barca u 2. kolu španjolskog prvenstva slavili sa 2:0 na gostovanju kod Alavesa, a dvostruki strijelac za katalonsku momčad bio je Lionel Messi.

Barcelona je u petak iz Borussije Dortmund dovela 20-godišnjeg krilnog napadača Dembelea za 105 milijuna eura, a španjolski mediji procjenjuju da bi zajedno s bonusima taj transfer mogao biti težak između 130 i 140 milijuna eura. Barcelona nikada nije toliko platila za nekog igrača.

Dembele je fantastičan dribler, a u Borussiju je stigao prošlog ljeta za 15 milijuna eura iz Rennesa. Trener Barcelone Ernesto Valverde rekao je kako će im Dembele vratiti "dubinu" koju su u napadu izgubili odlaskom Brazilca Neymara u PSG.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider