Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Osvrnuo se i na Pepa

Bivši igrač Liverpoola uživa u slavi Cityja: ''Zbog toga sam došao u ovaj klub''

Liverpool je postao prva momčad koja je pobijedila 30 utakmica i osvojila 97 bodova, a nije uzela titulu, nakon što je Manchester City slavio u gostima protiv Brightona u zadnjem Kolu Premierlige.

Raheem Sterling (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Liverpoolovih 97 bodova bilo bi dovoljno za naslov u prethodnih 26 sezona Premierlige, ali ovaj put je bila jedna momčad koja je imala više. Manchester City je slavio u zadnjih 14 prvenstvenih utakmica i obranio naslov prvaka Engleske.

''Oduševljen sam, upravo zbog toga sam došao u ovaj klub. Uvijek je riječ o pobjedi. To je nešto čime se vodimo. Sretan sam što ovdje imam priliku učiti i pobjeđivati'', izjavio je Sterling za Sky Sports pa se osvrnuo na Guardiolu.

''Kao menadžer, na svakoj poziciji ima više igrača koji konkuriraju jedni drugima. Nitko se ne može osjećati sigurno, ali svi su spremni iskoristiti svoju priliku – kao štio je Riyad danas. Nije igrao puno u posljednje vrijeme, ali znao sam da će danas postići pogodak'', dodao je veznjak Cityja.

''Bila je to prelijepa sezona nakon teškog Svjetskog prvenstva. Nadam se da ću sljedeće godine biti još bolji'', zaključio je Sterling.

Pep Guardiola (Foto: AFP) Guardiola nakon 14 pobjeda zaredom: ''Daleko najteži naslov u mojoj karijeri'' divider
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider