Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
bijesan pobjegao

Puklo do kraja: Zvijezda Reala nije niti ušla u autobus s momčadi

Jedan od onih koji sigurno napušta Real ovog ljeta je Isco Alarcon.

Galerija Isco na klupi Reala (Foto: AFP) Santiago Solari i Isco (Foto: AFP) Isco (Foto: AFP) Isco (Foto: AFP)

Santiago Solari neće voditi Real sljedeće sezone. To je sigurno kao i to da će sutra svanuti novi dan, a slična je situacija i sa sudbinom Isca, kojeg sinoć nije bilo niti na stadionu. Isco je sebe poštedio gledanja katastrofe svoje momčadi protiv Ajaxa, ali se mediji u Madridu danas pitaju zašto nije bio na tribinama.

Naime, uoči polaska na utakmicu, u klupskom kampu Valdebebas, Solari je dvojici igrača priopćio kako neće ući niti u zapisnik. Jedan je Mariano, kojeg je Real prvo prodao pa opet kupio od Lyona prošlog ljeta, s drugi je Isco, jedan od onih nogometaša na kojima je trebala počivati budućnost španjolske reprezentacije i Real Madrida.

Zidane sve predvidio, najveći krivac oštri sablju: Dugačka lista za odstrel, Modrić najsigurniji Modrić i Zidane u zagrljaju (Foto: AFP) Vinicius Junior (Foto: AFP) Slavlje igrača Ajaxa (Foto: AFP) +4 David Neres, Luka Modrić i Thibaut Courtois (Foto: AFP)

Dok za njegovu ulogu u Furiji ne bi trebali brinuti, u Realu je on otpisan igrač. Nakon sinoćnjeg poteza to je još sigurnije. Dok je Mariano s momčadi otišao na Santiago Bernabeu i zauzeo svoje mjesto na tribini, Isco nije ušao u autobus, nego se privatnim automobilom uputio u nepoznatom smjeru.

Marca se pita je li logično da Isco igra 15 minuta u El Clasicu, a onda ne uđe među 18-oricu za Ajax. To se sigurno zapitao i nogometaš iz Malage koji je bijesno napustio klupski kamp. Između njega i Solarija puklo je do kraja, vidjet ćemo što će biti do kraja sezone, koja je za Real propala već na startu ožujka.

Može li Mourinho vratiti real na vrh sljedeće sezone?

Ukupno glasova:


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider