Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
U teškom je stanju

PSG otkazao svečanost: Supruga teško ozlijeđenog vratara poslala dirljivu poruku

Sergio Rico, španjolski vratar PSG-a, zadobio je teške ozljede glave.

Sergio Rico (Foto: Afp)

Sergio Rico, vratar PSG-a koji je zadobio teške ozljedu pri padu s konja, još uvijek se nalazi na intenzivnoj njezi u bolnici u Sevilli.

Nakon proslave još jednog naslova prvaka Francuske, 29-godišnji vratar je odmah otputovao obitelji u Španjolsku, no samo nekoliko sati kasnije dogodila se teška nesreća.

Pri padu s konja zadobio je teške ozljede glave, zbog čega je hitno prebačen na intezivnu njegu, a prve informacije su glasile da je sljedećih 48 sati ključno za njegov oporavak.

Borna Ćorić FOTO Borna Ćorić promijenio imidž, gotovo godinu dana pušta kosu: "Želim ispuniti obećanje" divider

Danas, gotovo 48 sati nakon teške nesreće, oglasila se supruga španjolskog vratara i otkrila da je Rico stabilno, ali još uvijek na intenzivnoj. Više toga trebalo bi biti poznato u sljedećim danima, a nesretna supruga oglasila se na Instagramu i poslalu dirljivu poruku:

"Ne ostavljaj me samu, moja ljubavi jer, kunem ti se, ne mogu i ne znam kako živjeti bez tebe. Čekamo te, živote moj, volimo te puno", poručila je supruga teško ozlijeđenom vrataru.

Olga Danilović FOTO Srpska tenisačica otkrila da je u vezi s nogometnom zvijezdom iz Madrida divider

Ovo je sve duboko potreslo, a iz PSG-a stiže informacija da su otkazali gala večeru:

"Trenutna situacija zahtijeva našu punu pozornost i obvezuje nas da otkažemo tradicionalnu gala večeru. Velika obitelj PSG-a duboko je potresena dramom koja je pogodila Sergija Rica i njegovu obitelj. U ime svih, želim im poručiti da imaju našu punu podršku i naše najdbulje suosjećanje u ovom teškom trenutku, poručio je predsjednik pariškog kluba Nasser Al-Khelaifi.


 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider