Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
brzo postao zvijezda

Sjajan prvijenac Hrvata u Engleskoj: Navijači mu posvetili urnebesnu pjesmu o veličini njegove "alatke"

Mladi hrvatski veznjak brzo je postao zvijezda u novom klubu, a s tribina ga prati pomalo bizarna navijačka pjesmica.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ivan Šunjić od ove je sezone igrač engleskog drugoligaša Birmingham Cityja. Brzo je zauzeo mjesto u udarnoj postavi i nastupio u svih devet kola Championshipa, a u posljednjem je zabio i prvi gol.

I to kakav – Šunjić je stigao iz drugog plana i sjajno pogodio rašlje za 2:2 protiv Derbyja. Derby je do kraja zabio za 3:2 i upisao pobjedu, ali Šunjić je svejedno zaradio dobre kritike za svoj nastup, a njegova neobranjiva raketa oduševila je navijače.

Šunjićev prvijenac možete pogledati OVDJE.

Šunjić je već i prije nego što je prvi put nastupio za novi klub postao prava atrakcija. Jedan je od najvećih transfera u povijesti kluba (osam milijuna eura po Transfermarktu); navijači su se, sudeći po njihovim reakcijama na društvenim mrežama, podosta čudili što je njihov klub uspio dovesti tako perspektivnog veznjaka, mladog hrvatskog reprezentativca s već bogatim europskim iskustvom u Dinamovu dresu.

Zlatan Ibrahimović (Foto: AFP) Zlatan odlazi na neočekivanu destinaciju? Predsjednik kluba tvrdi da je zainteresiran divider

Šunjić je tako brzo postao zvijezda u novom klubu, a navijači su mu posvetili urnebesnu i pomalo bizarnu pjesmicu koja se često ori s tribina.

"Ivan Šunjić, Ivan Šunjić, on je iz Dubrovnika, igra kao Modrić, njegov ku**c je je**no ogroman", novi je hit na tribinama St. Andrew'sa.

Doduše, nije poznato kako su došli do Dubrovnika jer je Šunjić rođen u Zenici, a od treće godine živio je u Zagrebu. Sudeći po komentarima, jednostavno im se bolje uklapao u melodiju.

Manje bitno, jer završni je stih pjesmice onaj koji je privukao najviše pozornosti na engleskim stadionima. Vrlo lijep kompliment dobio je i usporedbom s Lukom Modrićem, najboljim nogometašem svijeta 2018. godine.

Pep Guardiola (Foto: AFP) Guardiola pohvalio Dinamo i otkrio što je zamijetio: ''Hrvati su sjajni u svim sportovima'' divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider