Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ništa od paklenog francuza

Liverpoolu propao veliki transfer: Bili su blizu dogovora, ali pregovori su otkazani

Liverpool je ostao bez udarnog ljetnog pojačanja, iako je navodno već bio izabrao broj na dresu.

Galerija Nabil Fekir (Foto: AFP) Fekir slavi pogodak (Foto: AFP) Fabinho potpisao za Liverpool (FC Liverpool) Grb Liverpoola na Anfieldu (Foto: AFP)

Liverpool ipak neće dovesti igrača Lyona Nabila Fekira, koji će na Svjetskom prvenstvu u Rusiji biti u sastavu francuske reprezentacije.

Transfer je bio vrlo blizu realizacije, a navodno je Fekir čak već bio izabrao broj koji će nositi na dresu.
No pregovori su zapeli zbog problema s koljenom, koje Fekira muči već nekoliko godina. Prema francuskom RMC Sportu, Liverpool je pokušao spustiti cijenu transfera koji je trebao iznositi najmanje 60 milijuna eura.

Predsjednik Lyona Jean-Michel Aulas opravdao je renome tvrdog pregovarača i povukao se iz pregovora. Lyon se oglasio službenim priopćenjem kojim su potvrdili da od prodaje njihove prve zvijezde, barem zasad, neće biti ništa.

''Pregovori oko transfera Nabila Fekira u Liverpool nisu uspjeli i Lyon je večeras u osam sati odlučio zaustaviti pregovore. Liverpool je bio prioritet u transferu Fekira kojeg su tražili i drugi ugledni klubovi, ali Lyon s radošću objavljuje da će moći računati na svog kapetana u Ligi prvaka sljedeće sezone'', stoji u priopćenju.

Liverpool je već doveo Fabinha, a ranije i Nabyja Keitu. Fekir je trebao biti zamjena za Philippea Coutinha, ali će Liverpool morati potražiti drugdje ili povećati ponudu i pokušati promijeniti mišljenje Lyonova predsjednika.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider