Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ništa od paklenog francuza

Liverpoolu propao veliki transfer: Bili su blizu dogovora, ali pregovori su otkazani

Liverpool je ostao bez udarnog ljetnog pojačanja, iako je navodno već bio izabrao broj na dresu.

Galerija

Liverpool ipak neće dovesti igrača Lyona Nabila Fekira, koji će na Svjetskom prvenstvu u Rusiji biti u sastavu francuske reprezentacije.

Transfer je bio vrlo blizu realizacije, a navodno je Fekir čak već bio izabrao broj koji će nositi na dresu.
No pregovori su zapeli zbog problema s koljenom, koje Fekira muči već nekoliko godina. Prema francuskom RMC Sportu, Liverpool je pokušao spustiti cijenu transfera koji je trebao iznositi najmanje 60 milijuna eura.

Predsjednik Lyona Jean-Michel Aulas opravdao je renome tvrdog pregovarača i povukao se iz pregovora. Lyon se oglasio službenim priopćenjem kojim su potvrdili da od prodaje njihove prve zvijezde, barem zasad, neće biti ništa.

''Pregovori oko transfera Nabila Fekira u Liverpool nisu uspjeli i Lyon je večeras u osam sati odlučio zaustaviti pregovore. Liverpool je bio prioritet u transferu Fekira kojeg su tražili i drugi ugledni klubovi, ali Lyon s radošću objavljuje da će moći računati na svog kapetana u Ligi prvaka sljedeće sezone'', stoji u priopćenju.

Liverpool je već doveo Fabinha, a ranije i Nabyja Keitu. Fekir je trebao biti zamjena za Philippea Coutinha, ali će Liverpool morati potražiti drugdje ili povećati ponudu i pokušati promijeniti mišljenje Lyonova predsjednika.

Nastavi čitati

Nastavi čitati