Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
uh, neugodno

Procurio užasan razlog zbog kojeg Barceloninoj zvijezdi s 21 godinom prijeti najgori scenarij

Navijači i brojni stručnjaci mislili su da mu fali ritma i da se tu jednostavno pogubi, no poznati španjolski novinar Xavi Torres otkrio je bizaran razlog zbog kojeg Fatiju pati karijera.

Ansu Fati (Foto: Profimedia)

Barcelona je nakon odlaska Lionela Messija započela novu eru u klubu. Katalonci su slavnu desetku na dresu dali Ansu Fatiju i odmah mu stavili velik pritisak na leđa.

Fati je projekt Barcelone i veliki talent. Ima tek 21 godinu, no u Barceloni još zapravo ništa nije napravio iako je već nekoliko godina na sceni.

Španjolski napadač prije četiri godine vrijedio je čak 80 milijuna, prognoziralo se da će biti buduća Zlatna lopta, no jako je pao u karijeri i danas vrijedi 15 milijuna eura.

Za Barcelonu ima 116 nastupa, 29 golova i deset asistencija. Na prvu ne izgleda loše za mladog igrača, no problem je taj što Fati već dugo ne igra na vrhunskoj razini.

Navijači i brojni stručnjaci mislili su da mu fali ritma i da se tu jednostavno pogubi, no poznati španjolski novinar Xavi Torres otkrio je bizaran razlog zbog kojeg Fatiju pati karijera sa samo 21 godinom. Možda zbog toga i ne ostvari karijeru kakva mu se predviđala. Trenutačno sve više ide prema tome.

"Ansu Fati nema nikakav problem s ritmom. Više puta sam govorio da se njegov problem nalazi na području tetive koljena.

U dva navrata stradali su mu stražnji bedreni mišići i nije ih htio operirati.

Sada ne može kontrolirati fizički napor te ne može u potpunosti ispružiti nogu. Također, nije u stanju napraviti 50 sprinteva u punoj brzini, a to je nešto što treba svakom prvoklasnom napadaču. To je razlog zbog kojeg ga nijedan trener nije ozbiljnije koristio u svojoj ekipi'', rekao je Torres.
 

Zvezdan Terzić Direktor Crvene zvezde uvrijedio Dinamo? Ne smatra ga velikim klubom divider

Modrićeva obožavateljica VIDEO Japanku u Tokiju upitali što sluša, a kad je izvadila slušalice, stiglo iznenađenje: Obožava hrvatsku legendu! divider

Stadion Hammarbyja Kako se to radi u Švedskoj: Policija usred utakmice ukinula dozvolu i svi su morali izaći sa stadiona divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Ključ Hajdukovog uspjeha! 🔑⚪

📸: Duje Klaric / CROPIX
Ozbiljne optužbe na račun Dinama. 🧐

📸: Goran Sebelic / CROPIX
UŽIVO iz Salzburga: Centar RB-a
Najveći, da je s nama, bi danas slavio svoj 60. rođendan. ❤️🇭🇷

"A dani se vrte,
ka basket, ka srića,
najlipšu si priču,
o mladosti priča." 🏀

📸: CROPIX