Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Luka potvrdio

Procurile Modrićeve riječi koje su bile okidač za Realovu 14. Ligu prvaka: "Ne znam otkud vam to, ali istina je"

U dokumentarcu "Real Madrid do kraja" otkriveni su neki dosad nepoznati detalji iza kulisa osvajanja 14. naslova u Ligi prvaka.

Luka Modrić (Foto: Afp)

Hrvatski kapetan Luka Modrić jedan je od glavnih protagonista dokumentarnog filma "Real Madrid do kraja", koji se prikazuje na Apple TV-u i u kojem su otkriveni još neki dosad nepoznati detalji o slavnom pohodu Kraljevskog kluba na Ligu prvaka u sezoni 2022./2023.

Jedan od njih vezan je za Luku Modrića, čije su riječi, izgleda, inspirirale njegove suigrače za spektakularan povratak u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka.

Felix Zwayer Španjolski mediji: Realu u Ligi prvaka sudi Nijemac koji je namještao utakmice za 300 eura divider

Modrić, koji je prošao tisuće takvih bitaka i kojeg mnogi u svlačionici doživljavaju kao očinsku figuru u takvim trenucima, izrekao je slavnu rečenicu Daniju Carvajalu poslije teškog poraza od PSG-a 1:0 u Parizu, poslije kojeg su mnoge oči Realovih igrača bile uperene u pod.

U uzvratu ćemo ih pregaziti

"U uzvratu ćemo ih pregaziti", rekao je Luka i, pokazat će se, imao je pravo.

Carlo Ancelotti VIDEO Ancelotti u neviđenom izdanju: "Ako večeras ne umrem... " divider

Kraljevski klub na krilima sjajnog Karima Benzeme prošao je u sljedeći krug sad već proslavljenom pobjedom u uzvratu i kasnije osvojio naslov. Modrić je predvidio čak i to…

"Prođemo li PSG, osvojit ćemo Ligu prvaka", rekao je Modrić jednom susjedu u Madridu koji ga je u susreo u prolazu i upitao za predviđanja.

Modrić potvrdio

Otkrio ih je novinar Paco Gonzales, a Modrić nije mogao vjerovati da on ima taj podatak.

Luka Modrić na derbiju Real Madrida i Barcelone Totalni rat Reala i Barcelone: Ovo dugo nije viđeno, brutalno šamaranje i teške optužbe divider

"Ne znam kako je to procurilo, ali je istina", priznao je Modrić.

Završetak cijele priče, vjerujemo, mnogima je dobro poznat. Poslije PSG-a Real je nanizao Chelsea, Manchester City i Liverpool te osvojio svoj 14. naslov prvaka Europe, a sve je započelo Modrićevim riječima.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider