Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
liverpool se odvojio

Bizarno u Engleskoj: Fulham zabio tri gola i izgubio, iako je Burnley ostao bez udarca u okvir

Nogomet ponekada može biti vrlo okrutan, a to je na svojoj koži osjetio Fulham.

Burnley slavi autogol Fulhama (Foto: AFP) (Foto: Afp)

U susretu 22. kola engleske Premierlige vidjeli smo pobjedu Liverpoola na gostovanju kod Brightona, te bizaran poraz Fulhama na gostovanju kod Burnleyja.

Redsi su slavili golom Mohameda Salaha s bijele točke, nakon što je sam izborio kazneni udarac u 50. minuti utakmice. Salah je postigao 14. pogodak u sezoni i ponovno, barem privremeno, odvojio Liverpool na vrhu premierligaške ljestvice od Manchester Cityja na sedam bodova.

Burnley je ugostio Fulham Claudija Ranierija i slavio rezultatom 2:1, iako nije imao nijedan udarac u okvir gola tijekom cijele utakmice! Fulham je poveo u 2. minuti preko Schurrlea, a onda je u razmaku od četiri minute sam sebi zabio dva autogola.

Najprije je to napravio Bryan, a potom i Odoi. Rezultat se do kraja nije mijenjao, što je za Burnley značilo bijeg od zone ispadanja na barem tri boda.

U ranije odigranoj utakmici West Ham je pred svojim navijačima s minimalnih 1:0 slavio protiv Arsenala i dodatno ga udaljio od mjesta koje iduće sezone vodi u Ligu prvaka. Jedini pogodak na utakmici postigao je Rice.

U posljednjem susretu subotnjeg programa Chelsea je na svom Stamford Bridgeu svladao Newcastle United s 2:1. Golove za Chelsea postigli su Pedro (9) i Willian (56), dok je strijelac za Newcastle bio Clark (40).

Hrvatski reprezentativni veznjak Mateo Kovačić igrao je za Chelsea do 63. minute.

Ovom pobjedom četvrti Chelsea je stigao do učinka od 47 bodova, jedan više uz utakmicu manje ima treći Tottenham, koji će u nedjelju ugostiti Manchester United.

Newcastle je ostao u zoni ispadanja, 18. sa 18 bodova, jednim manje od 16. Southamptona i 17. Cardiff Cityja.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider