Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Brighton remizirao

Fulham šokirao United na Old Traffordu, Aston Villa krupnim koracima gazi prema Ligi prvaka

Subotnji program Premier lige obilježio je Fulham koji je u 97. minuti došao do tri boda protiv Manchester Uniteda.

Manchester United - Fulham (Foto: Afp)

Nogometaši Aston Ville učvrstili su se na četvrtom mjestu ljestvice engleskog prvenstva domaćom 4:2 (3:1) pobjedom protiv Nottingham Foresta u susretu 26. kola.

Villa je odlično krenula u dvoboj te povela 3:0 golom Watkinsa (4) i s dva pogotka Douglasa Luiza (29, 39), no Forest je uspio preko Niakhatea (45+4) i Gibbs-Whitea (48) krajem prvog i početkom drugog poluvremena smanjiti na 3:2 no Bailey (61) je golom za 4:2 potvrdio pobjedu domaćih.

Nenad Bjelica Bjeličin Union remizirao u golijadi: Juranović krenuo od prve minute divider

Villa je četvrta sa 52 boda, pet više od petog Tottenham Hotspura, a tri manje od trećeg Arsenala, dok je Forest ostao 16. sa 24 boda, četiri više od 18. Luton Towna koji se nalazi u zoni ispadanja.

Navijači Manchester Uniteda pretrpjeli su još jedan šamar otkako njihovu momčad vodi Erik ten Hag, u subotu je United na svom Old TRaffordu izgubio od Fulhama s 1:2 (0-0). Bassey (65) je sredinom drugog poluvremena doveo Fulham u vodstvo, činilo se kako je Maguire (89) uspio spasiti bod u završnici, ali Iwobi (90+7) je na samom izdisaju nadoknade pogodio za pobjedu londonskog sastava.

United je ostao šesti sa 44 boda, dok je Fulham 12. sa 32 boda.

Mislav Karoglan Karoglan: ''Trebali smo danas pobijediti. Bilo je puno diskutabilnih situacija...'' divider

Everton je bio nadomak važne pobjede u borbi za ostanak, na gostovanju kod Brighton and Hove Albiona je vodio s 1:0 i imao igrača više sve do sudačke nadoknade, ali dvoboj je okončan podjelom bodova. Branthwaite (73) je doveo Everton u pred nost, a Dunk (90+5) je pogodio za konačnih 1:1.

Everton je 17. sa 21 bodom, jednim više od 18. Lutona, dok je Brighton sedmi sa 39 bodova.

Standings provided by Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider