Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Tuchel na mukama

VIDEO Chelsea je pometen: Dobili tri komada, ali sve je zasjenila katastrofalna pogreška vratara

Porazom od Leedsa Chelsea je pao na 12. mjesto engleske Premier lige.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Chelseaja teško su poraženi na gostovanju kod Leeds Uniteda s 3:0 u susretu 3. kola engleske Premier lige. Utakmicu su završili s igračem manje, drugi žuti karton zaradio je Kalidou Koulibaly, ali za londski sastav stvari su krenule po zlu već u prvom poluvremenu.

Na semaforu je bila 33. minuta kad je Brenden Aaronson pogodio za 1:0 iskoristviši neshatljivu pogrešku vratara Bluesa Edouarda Mendyja koji se poigravao s loptom u vlastitom kaznenom prostoru.

Komičnu pogrešku vratara Chelseaja možete vidjeti OVDJE.

Samo četiri minute kasnije već je bilo 2:0 za domaćine. Slobdni udarac izveo je Harrison, a Rodrigo poslao loptu u mrežu iza nemoćnog Mendyja za ludnicu na tribinama.

Tuchel upisao 60. utakmicu u Premier ligi

U 69. minuti susreta gore spomenuta kombinacija, Harrison - Rodrigo, ponovno je bila ubojita za vrata londonske momčadi. Sada je Rodrigo asistirao, a Harrison zabio za, pokazat će se kasnije, konačnih 3:0.

gol expired Krznar pronašao pojačanje u modroj svlačionici: Žario i palio u Lokomotivi, ali u Dinamu nije dobio pravu priliku divider

Ovim porazom Chelsea je pao na 12. mjesto prvenstvene tablice s četiri osvojena boda iz tri susreta, dok je Leeds na visokom trećem mjestu sa sedam bodova.

Za kraj dodajmo da je ovo bila 60. utakmica njemačkog stratega Thomasa Tuchela na klupi Chelseaja u Premierligi. U prvih 30 njegova je momčad primila samo 17 golova, ali u preostalih 30 susreta čak 34...

Hrvatski reprezentativni veznjak Mateo Kovačić zbog ozljede koljena i dalje ne konkurira za nastup u momčadi Chelseaja.

Brighton slavio u Londonu

Odličan start u sezonu nastavio je i Brighton u Londonu.

Sastav s juga Engleske do vodstva je stigao nakon što je start Keherera na Welbecku na samom rubu kaznenog prostora okarakteriziran kao prekršaj za najstrožu kaznu, a siguran izvođač kaznenog udarca bio je MacAllister u 22. minuti.

Fantazista 2. kolo Dnevnik jednog fantazista (3): Kad ti se zacrveni ispred očiju divider

Konačan rezultat postavio je Trossard u 66. minuti nakon sjajnog proigravanja Grossa.

Tablica Premier liga

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider