Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
U susjedstvo

Krznar pronašao pojačanje u modroj svlačionici: Žario i palio u Lokomotivi, ali u Dinamu nije dobio pravu priliku

Marko Tolić prelazi u redove Maribora.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Marko Tolić prelazi u redove Maribora, sve je spremno za odlazak plemenitog veznjaka, a čeka se samo uzvratna utakmica protiv Bodo/Glimta.

Jules Kounde Barcelona još nije riješila veliki problem te niti danas u sastavu nema velikog pojačanja divider

Damir Krznar sjeo je na klupu Maribora prije nekoliko dana, a odlučio se potražiti pojačanja u njegovom bivšem klubu. Marko Tolić bi napokon mogao doći do konstantnosti i minutaže nakon dugog perioda grijanja klupe u Dinamu.

Tolić je imao peh da su baš najbolji igrači Dinama igrali na njegovoj poziciji, ili pak treneri nisu preferirali takav sustav da ima mjesta za Tolića. Navodno se radi o posudbi do kraja godine, a nije poznato ima li Maribor opciju otkupa ugovora, prenosi Germanijak.

gol expired Bjelica nakon petarde Dinama: ''Ovo mi je najteži period u karijeri, izaći ću još jači iz ovoga'' divider

26-godišnji Sesvećanin stigao je u redove Dinama u ljeto 2020. nakon sjajne sezone u Lokomotivi koja je bila pred vratima europskih natjecanja. Najbolju sezonu u Lokomotivi okrunio je s 14 pogodaka i četiri asistencije na kontu, ali nakon dolaska u Dinamo nije pronašao svoje mjesto u rotaciji.

Navodno je nedavno Mallorca bila zainteresirana za njegove usluge, ali ipak se odlučio otići put Maribora gdje će biti jedan od glavnih igrača slovenske momčadi.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider