Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
JOŠ NIJE REGISTRIRAN

Barcelona još nije riješila veliki problem te niti danas u sastavu nema velikog pojačanja

Jules Kounde nije Xaviju na raspolaganju niti za gostovanje u Sociedadu.

Jules Kounde (Foto: Afp)

Prošlo je tjedan dana od prvog kola španjolske La Lige, a neki problemi u Barceloni još nisu riješeni. Zapravo, za one s realizacijom ćemo saznati kad momčad istrči na teren u San Sebastianu i odigra utakmicu protiv Real Sociedada. No, za drugi problem sa sigurnošću znamo da je riješen.

Iako se Barcelona uspjela riješiti Samuela Umtitija, koji odlazi u Lecce, budžet je još uvijek prevelik te i dalje jedno veliko pojačanje nije registrirano. Radi se o Julesu Koundeu, koji tako nije mogao niti biti prijavljen za ovo gostovanje.

S momčadi su zato na put otišla dva igrača koji su trenutno na izlaznim vratima i čijim bi se odlaskom trebali napokon osigurati uvjeti za registraciju francuskog reprezentativca, al i za dovođenje igrača na poziciju desnog bočnog braniča, koju je Xavi naveo kao deficitarnu u ovom trenutku.

To su Mephis Depay, koji bi uskoro mogao postati igrač Juventusa te Pierre Emerick Aubameyang, koji je spreman otići u Chelsea, no klubovi se još uvijek ne mogu dogovoriti oko odštete.

Utakmica u San Sebastianu na rasporedu je večeras od 22 sata.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider