Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sestra poludjela

Preljubnička afera ide dalje: Icardi postavio tri bizarna uvjeta skleroznoj Wandi, jedan je posebno urnebesan

Priča iz ljubavnog trokuta - Mauro Icardi, Wanda Nara i Eugenia China Suarez - doseže novu dimenziju…

Mauro i Wanda Icardi (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Afera koja zabavlja svjetsku nogometnu i inu javnost dobila je novi zaplet. Ljubavni trokut - Mauro Icardi, Wanda Nara i Eugenia China Suarez - doseže novu dimenziju. Rezultat afere bi, osim raspada braka Icardija i Nare, mogao imati za posljedicu i gubitak milijuna eura za argentinski par.

Afera je izbila nakon što je Nara posumnjala u Icardijev preljub s argentinskom glumicom Chinom Suarez. Zaplet je tim veći što je Nara ujedno i Icardijeva agentica, što znači da ima i poslovni interes u cijeloj priči.

gol expired Strava u Rusiji: Mladi boksač završio u komi, napao ga medvjed dok je bio na pecanju, obranio se – ubodom nožem! divider

Argentinska novinarka Yanina Latorre otkriva Jutarnjim anđelima na Channelu 13 da je Icardi postavio niz uvjeta supruzi ako želi da on nastavi karijeru u PSG-u.

Icardi postavio tri uvjeta Wandi

Icardi se već vratio treninzima s pariškom momčadi nakon što je bio odsutan dva dana i nije bio prisutan na utakmici protiv RB Leipziga u Ligi prvaka.

"Počeli su razgovarati. Danas ga je odvela u klub, ali prije toga joj je postavio uvjete da se vrati na posao. Zatvorio se u kuću", objasnila je Latorre.

Icardi je postavio tri uvjeta Nari ako želi da se on vrati u PSG: da zatvori njihov račun na Instagramu, da se usredotoči na posao agentice i napusti influencerski angažman te - najbizarnije od svega – da neće sama putovati privatnim zrakoplovom.

gol expired Čeka li nas veliki transfer već ove zime? Inter objavio da se ne može dogovoriti s Brozovićem divider

Očito se Icardi boji da bi se u tom zrakoplovu moglo svašta događati.

"Zauzvrat je on obećao da će biti dobar i vječnu vjernost", dirljivo je saopćila argentinska novinarka, koja tvrdi da je Narina sestra Zaira Nara poludjela nakon što je doznala što Icardi zahtijeva od fatalne Wande, za koju će neki reći da ju je sustigla karma.

Sklerozna Wanda

Podsjećamo, Wanda i Mauro započeli su svoju vezu tijekom 2013. godine, u periodu dok je Mauro igrao u Sampdoriji skupa s Wandinim bivšim suprugom Maxijem Lopezom. Tijekom tog boravka u istom klubu Icardi, koji je bio Maxijev prijatelj i ovaj ga je doživljavao kao mlađeg brata, preoteo je Maxiju suprugu s kojom ima tri sina.

Međutim, ta nemušta crtica iz njezine burne biografije nije zasmetala očito skleroznoj Wandi da zaspe drvljem i kamenjem Chinu Suarez. Proglasila je argentinsku glumicu bludnicom.

gol expired Modri su odigrali kao da buše trenera: Krznar nema objašnjenje i previše luta, a Uprava mu sapuna dasku s "pojačanjima" divider

"Još jedna obitelj koju si uništio zbog kurve", napisala je u subotu navečer na Instagramu, a nakon što se malo primirila, ipak je nastavila u sličnom tonu.

Odgovor prozvane glumice

''Ja se brinem za svoju obitelj, a život će se pobrinuti za kučke. Na isti način“, dodala je opet na Instagramu, u stilu stare narodne: "Tko o čemu..."

China Suarez joj je u međuvremenu uzvratila:

"Nisam ja pokrenula niti potaknula ovu situaciju. Vjerovala sam da su rastavljeni", rekla je glumica koja je potvrdila glasine o aferi, ali isto tako odbacila krivnju za probleme u Icardovoj obitelji.

"Samo ja plaćam troškove njihova održavanja imidža sretne obitelji, a ne čovjek koji je pogriješio, koji je bio iracionalan", zaključila je.

Sve upućuje na to da će se sapunica nastaviti...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider