Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
najpoznatiji nogometni par

PSG pustio Icardija da riješi obiteljsku dramu s najpoznatijom agenticom, sapunica okupirala naslovnice

Moguće je da će Mauro Icardi propustiti utakmicu Lige prvaka s RB Leipzigom, koju Parižani igraju ovog utorka.

Galerija Wanda Icardi (Foto: Facebook) Wanda Nara i Mauro Icardi (Instagram)

Priča o možebitnom prekidu Wande i Maura Icardija početkom tjedna dominira u brojnim sportskim rubrikama europskih medija.

Prvi ju je plasirao RMC Sport, priključila se zatim talijanska La Gazzetta dello Sport i tako se polako zakotrljala teorija o raspadu braka najpoznatijeg nogometnog para.

Wanda, koja je menadžerica svojem suprugu Mauru, zbog čega joj tepaju da je najpoznatija nogometna agentica, izazvala je brojne upitnike objavom u priči na Instagramu u kojoj je poručila: "Još jedna obitelj koju si uništio zbog ku..e!" Kada je još objelodanjeno da je prestala pratiti Maura na Instagramu, mnoge je to navelo na zaključak da je pukla najpoznatija veza u svijetu nogometa.

Mauro Icardi i Wanda Nara (Instagram) Pukla najpoznatija veza u svijetu nogometa? "Još jedna obitelj koju si ostavio zbog ku..e!" divider

Malo kasnije oboje su se oglasili na Instagramu, ali na različit način. Wanda je objavila fotografiju sebe i svoje petero djece (tri sina je dobila u braku s Maxijem Lopezom, dvije kćeri s Icardijem), kojom si je čestitala Majčin dan.

"Hvala što ste me učinili najponosnijom mamom na svijetu, vi ste moj život", napisala je Wanda.

Mauro Icardi je pak dobio slobodno od svog kluba PSG-a da riješi obiteljske probleme. Moguće je da će propustiti utakmicu Lige prvaka s RB Leipzigom, koju Parižani igraju ovog utorka. On je na Instagramu objavio dvije fotografije s Wandom i jednu na kojoj su ona i djeca, također s čestitkom povodom Majčinog dana.

Je li posrijedi pomirenje ili tek njegova želja za iskupljenjem, bit će poznato uskoro. Jer u sapunici oko Icardijevih nikad nije dosadno...

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider