Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
velikani čekaju

Čeka li nas veliki transfer već ove zime? Inter objavio da se ne može dogovoriti s Brozovićem

Marcelo Brozović je u zadnjoj godini ugovora s Interom i mogao bi otići. Barcelona, PSG, Tottenham i Manchester United stoje u redu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Marcelo Brozović je toliko dobar veznjak da doslovno može birati u kojem klubu želi igrati, a trenutno je u procesu dogovora s talijanskim velikanom Interom oko potpisivanja novog ugovora.

S Interom su već produžili Nicolo Barela i Lautaro Martinez, ali ne i hrvatski veznjak koji traži puno veću plaću od sadašnje, a to nikako Interu ne ide na ruku pa bi Brozović mogao otići iz Milana nakon čak šest godina i to možda ove zime.

gol expired Upoznajte hrvatsku tenisku senzaciju, popravila je plasman za gotovo 300 mjesta divider

Interov direktor Giuseppe Marotta otkrio je da se nikako ne može dogovoriti s Brozovićem pa tako možda nagovijestio njegov odlazak.

"Sretan sam što vam mogu reći da smo skoro sve dogovorili s Nicolom Barellom i Lautarom Martinezom. Ubrzo bi trebali potpisati novi ugovor. S druge strane, s Brozovićem smo puno dalje od dogovora. Međutim, vjerujem da ćemo i to riješiti", rekao je Marotta.

Velikani čekaju u redu

Brozović je ušao u zadnju godinu ugovora i ako ne potpiše ugovor sigurno odlazi, a u redu čekaju sami svjetski velikani.

gol expired Vukovarac trpa u Americi, zabio je na pet utakmica u nizu divider

Prema pisanju brojnih inozemnih medija, Brozovića žele Tottenham, Manchester United, PSG i Barcelona koja u njemu vidi zamjenu za Busquetsa. Brozović je od njega mlađi pet godina.

Prvi Hrvat u Unitedu?

Ako Brozović ode u Manchester United ispisati će povijest kao prvi Hrvat ikad u Unitedu. Hrvatski nogometaš trenutno vrijedi 40 milijuna eura.

VIDEO Gol Miličevića protiv Rijeke:

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider