Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bravo!

Vukovarac trpa u Americi, zabio je na pet utakmica u nizu

Damir Krailach igra u sjajnoj formi u MLS ligi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski nogometaš Damir Krailach proživljava možda i najbolje dane u svojoj karijeri.

Vukovarac s američkom adresom sjajno igra u MLS ligi, a u zadnjih pet utakmica zabio je pet golova i tri puta asistirao što ga svrstava među najbolje igrače lige.

Kreilach je napustio Rijeku i potpisao za Union Berlin da bi 2018. ostvario transfer u MLS. Već tri sezone je član Real Salt Lakea, a prošle sezone bio je i član All Star momčadi prvenstva.

gol expired Mourinho poslije šest golova i najtežeg poraza u karijeri indirektno "popljuvao" svoje igrače divider

Kreilach je samo ove sezone zabio 14 golova u 28 utakmica, a ima 7 sedam asistencija.

Američki san je ispunio, a ostao je onaj najveći

''Ja neću prestati sanjati o tome sve dok budem profesionalno igrao. Godine su za mene samo broj, osjećam se nikad bolje, a na kraju krajeva to ova sezona i pokazuje. Teško mi je reći gdje mogu dati najbolje reprezentaciji, stručni ljudi će to procijeniti. Sigurno da bih volio ispuniti svoj san i zaigrati za Hrvatsku.

Sigurno jedan nedosanjani san. Ali kažem, sve dok igram, ja vjerujem da će se jednog dana to dogoditi. Iskreno, mislim da sam svojim igrama i svojom konstantom kroz zadnjih pet, šest godina zaslužio biti u krugu reprezentacije. Ali nisam taj koji će se preko medija nametat, jer kažem, na kraju krajeva teren je jedino mjerilo. Doduše, trenutačno, ali i proteklih godina moje brojke govore dosta o tome. Na kraju, Hrvatska ima odličnog izbornika Zlatka Dalića sa suradnicima koji odlučuju tko je dovoljno kvalitetan za reprezentaciju'', rekao je Kreilach za HRT.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider