Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Stao na kraj glasinama

Predsjednik Uniona progovorio o statusu Nenada Bjelice: "To nikad nisam doživio"

Posljednjih tjedana sve se više pričalo o statusu hrvatskog trenera Nenada Bjelice u Union Berlinu.

Nenad Bjelica (Foto: Afp)

U ogledu 20. kola njemačke Bundeslige Union Berlin je bez Nenada Bjelice, koji odrađuje tri utakmice suspenzije, poražen kod RB Leizpiga (2:0), no još su uvijek iznad crvene zone. 

Berlinčani imaju dva boda više, ali i utakmicu više od Kolna koji je nakon dva mjeseca posta upisao tri boda. Svladali su Eintracht i približili se Unionu koji se nalazi na 15. mjestu, onom koje osigurava ostanak u elitnom društvu.

Hajduk - Livaja, Sahiti, Pukštas, Kleinheisler i Žaper Rijeka melje, Dinamo se vratio, Hajduk posustaje i ostaje mu samo još jedan adut divider

Nakon incidenta na utakmici protiv Bayerna, kad je Bjelica odgurnuo pa udario Leroya Sanea i zaradio tri utakmice suspenzije, njemačkim se medijima proširila informacija da bi hrvatski trener mogao dobiti otkaz u Unionu, no oglasio se predsjednik kluba Dirk Zingler i odlučio stati na kraj glasinama:

"Čini se da je nemir veći vani nego što je unutra. Radi se razumno, trenerski tim raste zajedno, razmjenjuju ideje, uče jedni od drugih. To mi se jako sviđa.  Potpisali smo Nenada Bjelicu da nas zadrži u elitnom razredu. Vjerujem da će odluka o njemu biti donesena tek u svibnju, tako da pretpostavljam da će i tada biti na klupi".

Neki igrači nisu zadovoljni Bjelicom

Također, sve se više priča kako atmosfera u momčadi nije bajna, a Zingler ne demantira da nisu svi zadovoljni svojim statusom, no istovremeno napominje:

"Nikad nisam doživio da su svi igrači zadovoljni, jer na kraju igra samo jedanaestorica, u autobus ih smije ući samo 20", kazao je predsjednik Uniona za DAZN.

Dodajmo kako Bjelica mora odraditi još jednu utakmicu suspenzije, to će biti zaostali susret protiv Mainza koji se igra ove srijede, momčad će voditi njegov pomoćnik Danijel Jumić, a na klupu se vraća u susretu protiv Wolfsburga u subotu, piše Kicker.

Standings provided by Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider