Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
logično pitanje

Predsjednik PSG-a stigao u Split, gdje je bio i u društvu predsjednika Hajduka: Je li opet aktualan Vuškovićev transfer?

Nasser Al-Khelaifi prisustvovao je zatvaranju Sportskih igara mladih, a viđen je i u društvu Lukše Jakobušića.

Nasser Al-Khelaifi u Splitu (Foto: Ante Cizmic/Cropix)

Još u svibnju ove godine pojavila se informacija kako Hajduk prodaje Luku Vuškovića u bogati PSG.

Situacija s transferom pošteno se oduljila, no i sam je Hajduk najavio da bi se sve trebalo završiti do kraja kolovoza. Jesu li bogati Parižani još u igri ili se pojavio netko drugi, zasad nema informacija koje kolaju medijskim prostorom.

Da je priča s PSG-om bila ozbiljna, pokazao je i odlazak Lukše Jakobušića u Pariz, gdje je u lipnju gledao dvoboj PSG-a i Clermonta.

Lukša Jakobušić i Novak Đoković Lukša Jakobušić i Novak Đoković (Foto: Afp)

Jakobušić je otišao dogovoriti detalje prije dva mjeseca, a sada je u Split došao i Nasser Al-Khelaifi, predsjednik francuskoga kluba. U međuvremenu je cijeli posao zaustavljen.

Treba reći kako je Nasser Al-Khelaifi prvenstveno stigao kako bi prisustvovao  zatvaranju Sportskih igara mladih. Ipak, bio je u društvu Lukše Jakobušića i to je potaknulo nove priče.

Nije nemoguće da su njih dvojica ponovno otvorila temu vezanu za Luku Vuškovića i njegov transfer, koji se trebao popeti na 12 milijuna eura i postati najveći u povijesti Hajduka.

Vušković je postao senzacija

Luka je sa samo 16 godina i dva dana neočekivano debitirao za prvu momčad Hajduka. Ivan Leko stavio ga je u prvih 11 u porazu 4:0 protiv Dinama na Maksimiru zbog nedostataka stopera.

Marco Pašalić Hrvatsko čudo s bauštele divider

Debi mu baš nije bio iz snova, no već u idućoj utakmici zabio je u pobjedi protiv Osijeka u Gradskom vrtu.

Još je nakon toga upisao pet nastupa za prvu momčad, zaigrao je i na završnici Lige prvaka mladih, gdje su ga došli gledati brojni skauti.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider