Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Cure novi detalji

Nestalom igraču Gorice prijetili nožem: "Zvučao je depresivno, nije mi htio sve reći"

Abudallah Talal Hameed nestao je u ponedjeljak, kada se trebao zaputiti prema Velikoj Gorici.

Cure nove informacije o dramatičnom nestanku Abdullaha Talala Hameeda, koji je nedavno potpisao ugovor s Goricom

27-godišnji nogometaš ovog je ponedjeljka trebao krenuti iz Budimpešte prema Velikoj Gorici kako bi se priključio novoj momčadi, no od tada mu se gubi svaki trag. Policija je pronašla njegov automobil Porsche Taycan, ali više informacija nisu htjeli pustiti u javnost.

No njegov je otac razjasnio neke detalje koji stoje iza dramatičnog nestanka Abudallaha. U razgovoru za švedski Aftonbladet otkriva da se zadnji put sa sinom čuo u ponedjeljak, kada se spremao za put prema Velikoj Gorici.

Policija provalila u stan

Pripremio je svu dokumentaciju i osobne stvari, no od tada se više nisu čuli. Otac ga je pokušao kontaktirati u nekoliko navrata, no svaki je put mobitel bio isključen, zbog čega ga je uhvatio osjećaj nelagode i panike.

Odlučio je odmah se zaputiti na let iz Švedske prema Mađarskoj kako bi saznao što mu se događa sa sinom, a kada je stigao na adresu pronašao je njegov automobil u garaži.

Domagoj Livaković VIDEO Livaković sletio u Istanbul u pratnji supruge, dočekali ga novinari i navijači Fenera divider

Kucao je i zvonio na vrata stana, no nitko nije otvarao, zbog čega je odmah pozvao policiju. Oni su morali provaliti u stan, pronašli su njegovu putovnicu, ali ondje nije bilo njegova novčanika i ključeva.

"Prošlog tjedna Abdullah je bio jako zabrinut. Zvučao je depresivno, nestabilno, ali po prvi put mi nije htio sve ispričati. Rekao je da bi se nešto moglo dogoditi", rekao je uznemireni otac pa otkrio što bi moglo biti uzrok svemu.

Trebao je potpisati za drugi klub

Hameed je navodno ovog ljeta, prije nego što je potpisao za Goricu, imao na stolu ponudu nekog drugog kluba. Navodno je sve bilo dogovoreno, transfer je bio na pomolu, no 27-godišnji nogometaš se povukao jer mu sve to činilo neozbiljnim.

Luka Modrić Carlo Ancelotti: "Luka Modrić nije zadovoljan u Real Madridu" divider

"Dva su čovjeka došla u hotel u kojem je odsjeo u to vrijeme. Jedan od njih zaprijetio mu je nožem, a jedan od radnika u hotelu pozvao je policiju koja se za nekoliko minuta pojavila na licu mjesta i privela tog čovjeka. Nakon toga moj je sin bio prestrašen", otkrio je otac nogometaša.

Prijetili mu nožem i tražili novac

Također, dodaje da je Abdullah primio poziv osobe koja predstavlja gore spomenuti klub:

"Tražili su 50 tisuća eura za kompenzaciju, Abdullah im je rekao da neće dobiti ni eura, a tada su postali agresivni".

Njegov otac vjeruje da je sve to povezano s njegovim nestankom, a u Budimpešti će ostati sve do petka kako bi pomogao policiji u istrazi.

Gorica se oglasila priopćenjem

Za kraj dodajmo da se Gorica ponovno oglasila službenim priopćenjem o nestalom igraču.

"Uvažavajući veliki interes javnosti za događanja u tijeku ovog tjedna prije svega bih želio spomenuti kako nas je u ponedjeljak potresla vijest o nestanku igrača Abdullaha Talala Hameeda koji je odradio svega nekoliko treninga s našom momčadi i u toku ovog tjedna trebao finalizirati i službeno registraciju za naš klub.

S obzirom na to da je Abdullah u subotu otputovao u Mađarsku kako bi pribavio potrebnu dokumentaciju za registraciju i u ponedjeljak nestao na području Mađarske, u stalnom smo kontaktu s njegovom obitelji i mađarskom i hrvatskom policijom te molimo za razumijevanje, s obzirom na to da u ovom trenutku u interesu istrage ne možemo davati nikakve druge informacije", stoji u dijelu priopćenja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider