Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Lupio šakom o stol

Predsjednik Osijeka žestoko uzvratio Bočkaju: Otkrio koliko zarađuje i kakva ga muka tek čeka

Predsjednik Osijeka Ivan Meštrović ostaje je pri tome da Petar Bočkaj mora napustiti Gradski vrt...

Ivan Meštrović (Photo: Dubravka Petric/PIXSELL)

Predsjednik Osijek Ivan Meštrović opet se oglasio. U središtu pažnje je Petar Bočkaj, ponajbolji nogometaš Bijelo-plavih i glavni akter bizarne prometne nesreće koja se dogodila preksinoć u Osijeku.

Meštrović je istakao da se pokazalo kako njegove riječi iz nedavnog otvorenog pisma, a koje je uputio nakon poraza od Dinama u Zagrebu, u potpunosti stoje. Predsjednik Osijeka kaže da uopće nije pretjerao kako su mu neki zamjerali.

„Što je drugo nego izdajnik onaj koji dvije noći prije važne utakmice izađe na narodnjački koncert, cijelu večer uživa alkohol i onda učini nešto što je na granici prekršaja ili zločina, a što će utvrditi MUP“, poručio je Meštrović, a prenose Sportske novosti.

Meštrović najavio tužbu protiv Bočkaja

Bočkaj se otvorenim pismom ispričao javnosti i navijačima Osijeka za nepromišljeni čin. No predsjednik Osijeka ni nakon prespavane noći nije promijenio mišljenje. Bočkaju više nema mjesta u jedinom slavonskom prvoligašu.

„On je prošle godine plaćen milijun i pol kuna, što je peterostruka plaća hrvatskog premijera i ovakvo ponašanje zaslužuje samo osudu“, poručio je Meštrović te figurativno dodao da je Bočkaju ovo peti žuti karton, a i da on nije jedini igrač Osijeka koji je zaveden u njegov zapisnik. Meštrović ovaj put nije htio o imenima.

Predsjednik Osijeka nedvosmisleno je zaključio.

„On je i dalje formalno ugovorom naš igrač, ali više neće biti fizički prisutan u klubu. Mi ćemo pravnim putem ići po nadoknadu štete koju nam je nanio da barem djelomično vratimo ono što smo u njega uložili. U ovom slučaju isprika ne prolazi“, jasan je Meštrović, koji bi lako mogao povući i neke čvršće poteze što se tiče struke nakon novog neuspjeha njegove momčadi. 

Iako je više od sat vremena imao igrača više, Osijek nije uspio pobijediti Slaven Belupo. Treneru Zoranu Zekiću opasno se trese klupa. Izgleda da se bura u Osijeku neće tako lako stišati.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider