Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
strašne scene iz stuttgarta

Poznato stanje nesretnog Mađara: Tamošnji mediji natuknuli dobre vijesti

Barnabas Varga je ostao ležati u 69. minuti susreta prilikom sudara s protivničkim vratarom.

Varga u skoku s Gunnom (Foto: Afp)

U posljednjem trećem kolu skupine A Europskog nogometnog prvenstva Mađarska je u Stuttgartu pobijedila Škotsku 1:0 (0:0) i time došla sasvim blizu prolaska u osminu finala.

Ipak, nogomet je u jednom trenutku pao u potpuno drugi plan. Naime, cijeli stadion zanijemio je u 68. minuti, nakon što je mađarski reprezentativac Barnabas Varga ostao ležati na travnjaku nakon jednog sudara u protivničkom šesnaestercu.

Brže-bolje su suigrači potrčali upomoć, razvili su se i paravani oko nesretnog mađarskog napadača i iznesen je van na nosilima. Mađari su se hvatali za glavu na tribinama i nisu mogli vjerovati, ali prema prvim informacijama iz susjedne zemlje, Varga je bolje.

Varga je došao k svijesti i mogao je komunicirati, pa je napadač Ferencvarosa prebačen u bolnicu. Čekaju se nove informacije nakon teškog sudara.

Švicarska - Njemačka Drama u Frankfurtu: Fullkrug u sudačkoj nadoknadi ukrao bod i prvo mjesto za Njemačku divider

Hrvatska - Albanija Ako svlada Italiju i završi na drugom mjestu, Hrvatska već sada zna protiv koga će igrati u osmini finala divider

Zlatko Dalić Talijani stalno o strahu, a Dalić je dao naznaku što će mijenjati: Ako Hrvatska pobijedi, bit će strašno opasna divider

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider